Kids' Athletics ξανά στη Λήμνο

25/06/2014 - 13:39 Τελευταία τροποποίηση στις 25/06/2014 - 13:47

AE_Limnou_Kids_Athletics_2013Στη διοργάνωση των 2ων Παλλημνιακών Αγώνων Kids' Athletics προχωρά η Αθλητική Ένωση Λήμνου, με την υποστήριξη του Οργανισμού Εκπαίδευσης δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λήμνου, υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου.

Οι αγώνες, που είναι βασισμένοι στο πρόγραμμα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Στίβου IAAF με στόχο τη γνωριμία των παιδιών με τα αγωνίσματα του Στίβου μέσα από το ομαδικό παιχνίδι, θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Στάδιο Μύρινας το Σάββατο 28 Ιουνίου στις 8 το βράδυ.

Παράλληλα με την παρουσίαση του προγράμματος θα διεξαχθούν και αγωνίσματα 60μ, 1.000μ, μήκους και σφαιροβολίας των κατηγοριών παμπαίδων - παγκορασίδων Β' αθλητών της ΑΕΛ, που έχουν γεννηθεί τα έτη 2001-2002.

Να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του προγράμματος, θα γίνει στις 19:00 επίδειξη αγωνισμάτων στίβου από αθλητές της ΑΕ Λήμνου και στις 19:30 η παρουσίαση του τμήματος στίβου Α.Μ.Ε.Α του συλλόγου.

Τα αγωνίσματα του Kids' Athletics χωρίζονται σε τρείς βασικές κατηγορίες: α) Αγωνίσματα δρόμου, β) Άλματα και γ) Ρίψεις. Συνολικά θα υπάρχουν 12 σταθμοί, 4 ανά αγώνισμα δηλαδή 4 σταθμοί σε αγωνίσματα δρόμου, 4 σε άλματα και 4 σε ρίψεις. Σε αυτά μπορούν να λάβουν μέρος όλα τα παιδιά ηλικίας 6 έως 12 χρονών, ανεξαρτήτου φύλου και εθνικότητας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής των μικρών αθλητών και αθλητριών θα γίνονται δεκτές από τις 18:30 έως και 19:30, πριν την έναρξη της παρουσίασης του προγράμματος Kids' Athletics, στην γραμματεία του αγώνα που θα λειτουργεί στο Δημοτικό Στάδιο Μύρινας. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο, με τις απονομές να γίνονται στο χώρο των αγώνων μετά την ολοκλήρωση των αγωνισμάτων.

Σε ανακοίνωσή του το τμήμα Στίβου της ΑΕ Λήμνου ευχαριστεί τον ΟΕΠΑ του Δήμου Λήμνου για την αμέριστη συμπαράστασή του, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου για την εμπιστοσύνη της, τους χορηγούς της ομάδας κ. Βαρτεβανιάν, αντιπρόσωπο της Nestle Ice Cream και τον κ. Αμδίτη, αντιπρόσωπο της ACS Courier για την οικονομική τους βοήθεια, όλους τους εθελοντές, τους γονείς και τα παιδιά για τη συμμετοχή τους, καθώς και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την προβολή της διοργάνωσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey