Πολύ καλή παρουσία με ένα ασημένιο στη Λάρισα

15/07/2014 - 13:29 Τελευταία τροποποίηση στις 15/07/2014 - 14:49

Therioudakis_Argyrou_Fiaska_Athlokinisi1Πολύ καλή παρουσία είχαν το Σαββατοκύριακο στο Στάδιο Αλκαζάρ της Λάρισας, οι αθλητές της Λέσβου που έλαβαν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου των κατηγοριών παίδων-κορασίδων, όπου συμμετείχαν περισσότεροι από 1000 αθλητές με δίψα για διάκριση και καλές επιδόσεις.

Ανάμεσά τους και τρία δικά μας παιδιά, της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης, ο Φάνης Θεριουδάκης, η Μαρίτα Αργυρού και η Μιχαέλλα Φιάσκα, που παρά τα προβλήματα στην προετοιμασία τους, λόγω του κλεισίματος του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης για την ανακατασκευή του, με δουλειά, επιμονή και υπομονή κατάφεραν να διακριθούν σε εθνικό επίπεδο.

Με βολή στα 60,59μ στον ακοντισμό, Φάνης Θεριουδάκης που προπονείται υπό τις οδηγίες του Γιώργου Πάνου, κατέκτησε τη 2η θέση και ανέβηκε στο βάθρο των νικητών, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο.

Η Μαρίτα Αργυρού, αθλήτρια του Γρηγόρη Κοντού, κατέκτησε την 6η θέση στα 400μ με επίδοση 59.14, σε μια κούρσα με μεγαλύτερες ηλικιακά αθλήτριες, αφού η ίδια ήταν η μικρότερη από τις 15 που προκρίθηκαν και συμμετείχαν στις δύο τελικές σειρές της κούρσας.

Τέλος, η Μιχαέλλα Φιάσκα, επίσης αθλήτρια του Γρηγόρη Κοντού, με προετοιμασία μόλις δύο μηνών δοκιμάστηκε σε ένα καινούργιο για εκείνη αγώνισμα, τα 2000Μμ με φυσικά εμπόδια, τερματίζοντας στην 6η θέση του τελικού με επίδοση 7:47.63.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου συγχαίρει τους αθλητές της, τους προπονητές τους Γ. Κοντό και  Γ. Πάνου,  το σωματείο  τους και τις οικογένειές τους, που παρά τις όποιες δυσκολίες αντιμετώπισαν και αντιμετωπίζουν, συνεχίζουν και αποδεικνύουν σε όλους, φωνάζοντας βροντερά μέσα από τις επιτυχίες τους ότι ο λεσβιακός στίβος συνεχίζει να είναι παρών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey