Μπέρδεμα και 5η θέση για Χατζίου

21/07/2014 - 19:16

Xatziou_pan_larisa_2013Η Λέσβος είχε εκπροσώπηση και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανδρών - γυναικών, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, με τον Πέτρο Χατζίου να κατακτά την 5η θέση στον τελικό του άλματος επί κοντώ.

Ωστόσο, σε έναν ακόμα αγώνα του Μυτιληνιού επικοντιστή, δεν έλειψαν τα απρόοπτα. Ο ΣΕΓΑΣ αρχικά είχε ενημερώσει στο ωρολόγιο πρόγραμμα της διοργάνωσης, πως ο τελικός του άλματος επί κοντώ θα ξεκινούσε στις 19:00 της Κυριακής, όμως για τηλεοπτικούς λόγους ανάρτησε στην ιστοσελίδα του αλλαγή στην ώρα έναρξης, μεταφέροντας το αγώνισμα στις 17:00. Λόγω αυτού του μπερδέματος, τόσο ο αθλητής όσο και ο προπονητής του έφτσαν στο ΟΑΚΑ για προθέρμανση και διαπίστωσαν πως ο αγώνας είχε ήδη ξεκινήσει, αφού κανείς δεν τους ενημέρωσε τηλεφωνικά για την εξέλιξη αυτή!

Από πλευράς ΣΕΓΑΣ αναγνώρισαν εν μέρει το λάθος τους και δέχθηκαν ο αθλητής να δοκιμάσει στα 4,60μ, ύψος στο οποίο βρισκόταν εκείνη τη στιγμή το επί κοντώ. Ο Χατζίου έκανε επιτυχημένη προσπάθεια, ουσιαστικά χωρίς ζέσταμα, όμως δεν κατόρθωσε να κάνει κάτι περισσότερο, μένοντας στα 4,60μ και στην 5η θέση. Ο Μυτιληνιός πρωταθλητής το πρωί του Σαββάτου στον προκριματικό είχε περάσει με επιτυχία τα 4,70μ.

Ο προπονητής του, Γρηγόρης Κοντός, έκανε λόγο στο "SL" για "πρωτοφανές γεγονός στην πολύχρονη καριέρα του στο στίβο", επισημαίνοντας πως "ο Πέτρος παρέμεινε ψύχραιμος και κατόρθωσε να καταλάβει την τιμητική 5η θέση, συναγωνιζόμενος αθλητές μεγαλύτερης ηλικίας".

Να σημιεωθεί ότι η Ιωάννα Λιτσολλάρη, ποπυ είχε αρχικά δηλωθεί στα σπριντ, δεν κατέστη δυνατό να αγωνιστεί λόγω του τραυματισμού της.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey