Ημιμαραθώνιος από τον ΑΟ Μεσοτόπου

31/07/2014 - 12:40 Τελευταία τροποποίηση στις 31/07/2014 - 13:01

Half_Marathon_Mesotopou2014Ο ΑΟ Μεσοτόπου, υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου, προκηρύσσει τον 1ο Ημιμαραθώνιο Μεσοτόπου και Αγώνες Δρόμου σε Δημόσια Οδό, οι οποίοι θα διεξαχθούν την Κυριακή 3 Αυγούστου 2014 με ώρα έναρξης τις 6 το απόγευμα.

Οι διαδρομές των αγωνισμάτων, οι τερματισμοί των οποίων θα γίνουν στο Ταβάρι, θα διεξαχθούν σε δημόσιους δρόμους στην ευρύτερη περιοχή Αγρας και Μεσοτόπου. Τα σωματεία δικαιούνται να δηλώσουν απεριόριστο αριθμό αθλητών και αθλητριών ανά αγώνισμα, ενώ σημειώνεται πως είναι απαραίτητο το δελτίο αθλητικής ιδιότητας του ΣΕΓΑΣ (θεωρημένο), το οποίο θα επιδείξουν στη γραμματεία κατά την οριστικοποίηση των δηλώσεων.

Εκτός των αθλητών των συλλόγων, δικαίωμα συμμετοχής έχει και κάθε Έλληνας πολίτης ή αλλοδαπός, που δεν διαθέτει Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας του ΣΕΓΑΣ ή δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Απαραίτητα έγγραφα για την συμμετοχή είναι ταυτότητα ή πιστοποιητικό γέννησης με φωτογραφία ή δίπλωμα ή βιβλιάριο ασθενείας.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν και την ημέρα των αγώνων, μία ώρα πριν την έναρξη κάθε αγωνίσματος με τα παραπάνω στοιχεία πιστοποίησης στην αίθουσα κλήσης. Οι έντυπες δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να δοθούν στην υπεύθυνη παραλαβής δηλώσεων, κ. Δέσποινα Μπίρη (τηλ. 6937445380) ή μέσω της ιστοσελίδας www.tavari.gr.

Για τους αθλητές που θα συμμετάσχουν στα αγωνίσματα, παρέχεται έκπτωση 30% επί των τιμών καταλόγου, από το ξενοδοχείο "TAVARI BEACH". Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο του Α.Ο. Μεσοτόπου για οικονομικά - οργανωτικά θέματα των αγώνων, κ. Τρυγώνη Νίκο (6972919901).

Η οριστικοποίηση των δηλώσεων και η παραλαβή αριθμών για όλες τις κατηγορίες, θα γίνει την ημέρα του αγώνα, Κυριακή 3 Αυγούστου 2014 ΜΙΑ ΩΡΑ πριν από την προγραμματισμένη εκκίνηση κάθε αγωνίσματος, στην αίθουσα κλήσεως των αγώνων που θα βρίσκεται στο σημείο τερματισμών.

Οι αθλητές θα μεταφερθούν στην εκκίνηση του κάθε αγωνίσματος με λεωφορείο. Στους πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας θα απονεμηθούν κύπελλα, μετάλλια και διπλώματα. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey