Αποτελέσματα 1ου Ημιμαραθωνίου Μεσοτόπου

14/08/2014 - 12:56 Τελευταία τροποποίηση στις 14/08/2014 - 13:23

Ntina_Margarita_Hmimarathonios_Mesotopos_2014_1stΜεγάλη επιτυχία σημείωσε ο 1ος Ημιμαραθώνιος Μεσοτόπου Λέσβου, που διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Μεσοτόπου υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου, πριν από... 10 ημέρες! Δυστυχώς, την άψογη αυτή διοργάνωση διαδέχθηκε η αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην αποστολή των αποτελεσμάτων από πλευράς ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου.

Νικητές του ημιμαραθωνίου Α' (γενν. 1995-1984) αναδείχθηκαν στους άνδρες ο Χμαιντούχ Χουσεΐν της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης και στις γυναίκες η πρώην πρωταθλήτρια του Αρισβαίου Καλλονής και νυν του ΣΑΠΚ Νεάπολης Θεσσαλονίκης, Μαργαρίτα Ντίνα. Στον ημιμαραθώνιο Β' (γενν. 1983 και άνω) πρώτευσαν ο Χαράλαμπος Ιατρουδέλης από τη Chios Running Team και η Καλλιόπη Δελόγκου από τον Σκαμάνδριο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η διοργάνωση περιείχε και άλλες αγωνιστικές κατηγορίες, όπως το δυναμικό βάδισμα 3.000μ, όπου νικητές αναδείχθηκαν ο Θεοχάρης Πελέκος από την Καλλονή και η Δέσποινα Μπίρη του Αρισβαίου. Στα 3.000μ ανδρών Α' επικράτησε ο Φίλιππος Τερζίου της Ολυπιάδας Μήθυμνας και στις γυναίκες Α' Βασιλική Σπάθη του Πανελληνίου. Στο αντίστοιχο αγώνισμα των γεννηθέντων του 1983 και άνω, πρώτευσαν ο Αλέξανδρος Κέλμαλης του Αρισβαίου Καλλονής και η Άννα Γαλάτουλα του Έφηβου Χίου.

Hmaidouch_Houssein_Hmimarathonios_Mesotopos_2014_1stΣτις μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες νικητές ήταν οι Ταξιάρχης Νησιώτης (Αθλοκίνηση Μυτιλήνης) στα 3.000μ παμπαίδων Α', Ευανθία Καφετζή (Μεσότοπος) στα 3.000μ παγκορασίδων Α', Δημήτρης Τρυγώνης (ΑΟ Μεσοτόπου) στα 3.000μ εφήβων, Δήμητρα Γεωργαντή στα 3.000μ κορασίδων - νεανίδων, Ελπίδα Σταμπουλή (Αρισβαίος Καλλονής) στα 1.000μ κοριτσιών Δημοτικών και Κώστας Θεριουδάκης (Αθλοκίνηση Μυτιλήνης) στα 1.000μ αγοριών δημοτικών.

Συνολικά η διοργάνωση ήταν απόλυτα επιτυχημένη, με τις τοπικές κοινωνίες να αγκαλιάζουν το εγχείρημα και να προσφέρουν σε δύσκολες εποχές σημαντικές χορηγίες, που είναι δεδομένο ότι θα βοηθήσουν τον αθλητισμό της περιοχής.Το "SL" εύχεται ο ημιμαραθώνος Μεσοτόπου να αποτελέσει θεσμό και χρόνο με το χρόνο να μεγαλώνει και να γίνεται ακόμη καλύτερος.  

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey