Κληρώνει για τη σεζόν 2015-16

14/07/2015 - 20:06 Τελευταία τροποποίηση στις 14/07/2015 - 20:23

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League για την αγωνιστική περίοδο 2015-16, παρά το γεγονός πως ακόμη βρίσκονται αρκετά ζητήματα σε εκκρεμότητα, προκαλώντας πολλά ερωτηματικά γύρω από τη διαδικασία.

Το βασικότερο πρόβλημα αφορά τη μη επικύρωση της περσινής βαθμολογίας, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα η κλήρωση να πραγματοποιείται με τη συμμετοχή των ομάδων "Α" και "Β". Το συγκεκριμένο θέμα αφορά τις υποθέσεις της Κέρκυρας και της Βέροιας, αντίστοιχα που ακόμη δεν έχουν τελεσιδικήσει από τα αρμόδια όργανα. Έτσι το "παζλ" του φετινού αγωνιστικού μαραθωνίου αναμένεται να συμπληρωθεί αργότερα μέσα στο καλοκαίρι, είτε με τις δύο αυτές ομάδες είτε με όσες κληθούν να τις αντικαταστήσουν.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι έπειτα από σχετικό αίτημα της Forthnet, του τηλεοπτικού παρόχου των δικαιωμάτων της Super League, οι ομάδες του Ολυμπιακού, του Αστέρα Τρίπολης και του Ατρομήτου δεν θα παίζουν όλοι τους εντός έδρας την ίδια αγωνιστική. Όπως αντίστοιχα, δεν θα αγωνίζονται ταυτόχρονα εντός έδρας ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ. Ακόμη, μετά από αίτημα της αστυνομίας δεν θα παίζουν εντός έδρας την ίδια αγωνιστική ο ΠΑΟΚ και ο Ηρακλής. Τέλος, εφόσον Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν εντός έδρα αγώνα, τότε θα αγωνίζονται σε διαφορετικές ημέρες.
 
Με το σύστημα που διενεργείται η κλήρωση (όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια) θα αποφευχθούν τα ντέρμπι τις πρώτες αγωνιστικές. Η έναρξη του πρωταθλήματος έχει οριστεί για τις 22-23 Αυγούστου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey