Ξεμούδιασμα ΟΣΦΠ με Κ20, έπαιξε ο Βούρος!

16/08/2013 - 18:33

Vouros_OSFP_Mitchel_training1Oι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είχαν την ευκαιρία να «ξεμουδιάσουν» χθες, παίζοντας φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με αντίπαλο την ομάδα Νέων, σε ένα ματς στο οποίο συμμετείχε και ο Μυτιληνιός Πραξιτέλης Βούρος.

Ο κόουτς Μίτσελ είχε την ευκαιρία να «τσεκάρει» την ομάδα του εν όψει της πρεμιέρας κόντρα στην ΑΕΛΚ. Οι "μεγάλοι" κέρδισαν 3-0 τους "μικρούς", με τον Παπάζογλου να κάνει το 1-0 με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Ντε Βινσέντι, τον Λυκογιάννη να πετυχαίνει με σουτ το 2-0 και τον Διαμαντάκο να διαμορφώνει το τελικό 3-0. Ο προπονητής του Ολυμπιακού παρέταξε την ομάδα του με τους: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μιγκέλ Τόρες, Παπάζογλου, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Σάμαρη, Ντε Βινσέντι, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδη, Φουστέρ, Σαβιόλα, ενώ στην επανάληψη έπαιξαν και οι Μέγιερι, Λυκογιάννης, Κοντρέρας, Ολαϊτάν, Κάμπελ, Διαμαντάκος, Μανωλάς, με τον Μίτσελ να ξεκουράζει τους διεθνείς.

Για την ομάδα νέων του Ολυμπιακού, αγωνίστηκε ο Μυτιληνιός πρώην ποδοσφαιριστής του Αιολικού, Πραξιτέλης Βούρος, με τον Μπερντ Στορκ να παρατάσσει τους: Στρέντζο, Γκούτσιο, Βούρο, Βλάχο, Σωτηράκο, Ναζιακόπουλο, Γιάνκοβιτς, Παπασάββα, Βέργο, Σιώπη, Πασαλίδη και στην πορεία του αγώνα τους: Ρουγκάλα, Κάταϊ, Βολωνάκη, Ιγνατίδη, Μαργαρίτη, Βατουσιάδη, Σάλιακα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey