Πάνοπλος ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα

18/08/2013 - 16:06 Τελευταία τροποποίηση στις 18/08/2013 - 17:25

Olympiakos_training_valenciaΗ προετοιμασία του Ολυμπιακού μας για το πρώτο ματς της φετινής Super League ολοκληρώθηκε, με την πρωινή προπόνηση την οποία έκαναν οι ποδοσφαιριστές την Κυριακή, ρίχνοντας το βάρος στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, στα τελειώματα των φάσεων και στο κομμάτι της τακτικής.

Αμέσως μετά ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με την ΑΕΛΚ στο ΟΑΚΑ, παίρνοντας μαζί συνολικά 21 παίκτες. Εκτός έμεινε για να προφυλαχθεί ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, λόγω μικροενοχλήσεων στη δεξιά γάμπα, ο τρυματίας Ιμπαγάσα, ο ανέτοιμος Μιγκέλ Τόρες, οι Κάρολ, Κοντρέρας που δεν υπολογίζονται, ο Ντε Βινσέντι που θα δοθεί δανεικός και ο Διαμαντάκος για αγωνιστικούς λόγους.

Διαθέσιμοι για την πρεμιέρα της Super League απέναντι στους Καλλονιάτες είναι οι: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Ολαϊτάν, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Λυκογιάννης, Βάις.

Αύριο το πρωί οι ποδοσφαιριστές που είναι στην αποστολή θα κάνουν ένα «χαλάρωμα» στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, στις 10:00, πριν την επίσημη έναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων, στις 21:30 στο Ολυμπαικό Στάδιο της Αθήνας, με έντονο το ερυθρόλευκο στοιχείο στις εξέδρες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey