Στην... ξενιτιά του ΟΑΚΑ ο Λεβαδειακός

20/08/2014 - 15:30

O Λεβαδειακός δε βρήκε λύση στη διαμάχη του με τον Δήμο Λεβαδέων, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να βιώσει την... ξενιτιά του ΟΑΚΑ, όπως συνέβη και πέρυσι -για άλλους λόγους βέβαια- με την ομάδα της ΑΕΛΚ.

Είναι τελεσίδικο, πως το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας θα φιλοξενήσει την πρεμιέρα του Λεβαδειακού στη φετινή Super League με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, αφού η διοίκηση των Βοιωτών δε βρήκε τη χρυσή τομή με τον Αθλητικό Πολιτιστικό Δημοτικό Οργανισμό Λεβαδέων για τη χρήση του Σταδίου.

Σημειώνεται ότι η νέα Δημοτική Αρχή, που αναλαμβάνει από 1η Σεπτέμβρη τα καθήκοντά της, ζήτησε από την ΠΑΕ Λεβαδειακός να συζητήσουν εκ νέου τους όρους του παραχωρητήριου που είχε η ομάδα στην κατοχή της από την προηγούμενη δημοτική αρχή. Ο Πρόεδρος Γιάννης Κομπότης ωστόσο θεώρησε πως κάτι τέτοιο δεν είναι... απαραίτητο και ο Δήμος από την πλευρά του έβαλε... λουκέτο στο Στάδιο Λιβαδειάς, αναγκάζοντας τον Λεβαδειακό να μετακομίσει προσωρινά στο ΟΑΚΑ και για άγνωστο χρονικό διάστημα.

Μια απτή απόδειξη πως καμία ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία ή κανένας θεσμικός φορέας του ποδοσφαίρου, όπως η Super League, δεν είναι πάνω από τους ίδιους τους τοπικούς φορείς ή την Πολιτεία, με την οποία οφείλουν να συνεργάζονται εποικοδομητικά, ειδικά μάλιστα όταν χρησιμοποιούν δημοτικά γήπεδα για την πραγματοποίηση των αγώνων τους.

Αξίζει να αναφερθεί πως σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη Βοιωτία, η κόντρα μεταξύ Δήμου Λεβαδέων και Γιάννη Κομπότη φέρεται να ξεκίνησε όταν ο ισχυρός άνδρας του Λεβαδειακού στήριξε στις πρόσφατες εκλογές τον υποψήφιο Αριστείδη Ρούσσαρη, υποστηριζόμενο από τη Νέα Δημοκρατία, ο οποίος ηττήθηκε ωστόσο από τη νεοεκλεγείσα Γιώτα Πούλου, που στηρίχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey