Κερδισμένος ο Ταξιάρχης Μανταμάδου

13/11/2016 - 17:39 Τελευταία τροποποίηση στις 14/11/2016 - 11:22

Στην κορυφή της βαθμολογίας της Γ' Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου πέρασε ο Ταξιάρχης Μανταμάδου, μετά τη νίκη του μέσα στην Άντισσα επί του Ορφέα (1-3). Ο Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς, εντός έδρας, κόντρα στον Γερμανό Καραβαγγέλη (0-0), ενώ ο Ορφέας Κεραμειών σκαρφάλωσε ακόμα ψηλότερα, επικρατώντας του Έφηβου Παμφίλων (5-0). Λευκή ισοπαλία και στον Παπάδο, ανάμεσα σε Αρίωνα Παλαιοκήπου και Μακαρέα Άγρας (0-0).

4η Αγωνιστική

Αρίων Παλαιοκήπου-Μακαρέας Άγρας 0-0
Πατσατζής, Καραμπάσης, Παράσχου – Γήπεδο Παπάδου
Παρατηρητής αγώνα: Κελαϊδίτης

Τι κι αν ο Μακαρέας χειάστηκε να τοποθετήσει τον αμυντικό Δρακούλη κάτω από τα γκολπόστ, ελλείψει τερματοφύλακα. Η ομάδα της Άγρας κατόρθωσε να πάρει πολύτιμο βαθμό στην έδρα του φλύαρου Αρίωνα Παλαιοκήπου, που έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες, κυρίως προς τη λήξη της αναμέτρησης, μένοντας τελικά στο 0-0. 

Ορφέας Κεραμειών-Έφηβος Παμφίλων 5-0 (2-0)
Συβρής, Παράσχου, Σαρρής

Καλύτερος ο Ορφέας Κεραμειών, μπήκε από την αρχή πιο δυνατά στο ματς, προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο και παρότι λίγο πριν την ανάπαυλα έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Καφετζή, που χειρονόμησε σύμφωνα με τους διαιτητές, εμφανίστηκε βελτιωμένος στην επανάληψη και έφτασε στο επιβλητικό 5-0. Από δύο γκολ σημείωσαν οι Τσαΐρης και Πρέντι, ενώ ένα ακόμα πρόσθεσε ο Κατζανός, που σκόραρε μάλιστα στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ομάδας των Κεραμειών.

Ορφέας Άντισσας-Ταξιάρχης Μανταμάδου 1-3
Βασιλακάκης, Μεστρός, Καρδάσης – Γήπεδο Άντισσας
Παρατηρητής αγώνα: Κατσαμάτσας

Δύο γκολ του Νικόδημου Δρακούλη, ένα στο πρώτο και ένα στο δεύτερο μέρος, καθώς και ένα τέρμα του Βαξεβανέλλη χάρισαν προβάδισμα στον Ταξιάρχη με 0-3 μέσα στην Άντισσα. Ο Ορφέας μείωσε με σκόρερ τον Λεοντίου, από την άσπρη βούλα του πέναλτι.

Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας-Γερμανός Καραβαγγέλης 0-0
Βλουτέλλης, Καραμπάσης, Τσογγάρη – «Χριστοφίδειο» Αγιάσου
Παρατηρητής αγώνα: Παπουτσέλλης

Ο Ατρόμητος Αγίας Μαρίνας δημιούργησε τις φάσεις, αλλά δεν σκόραρε και μοιραία άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον Γερμανό Καραβαγγέλη, που έληξε 0-0. Πέντε κλασικές ευκαιρίες απώλεσαν οι παίκτες του Στρατή Μυρογιάννη, με Κάσσο, Παπουτσή, Τσιθριώτη και Κουρασάν, αλλά οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν το μηδέν και έφυγαν με το βαθμό. Η ομάδα της Στύψης έπαιξε στην κόντρα επίθεση και ήταν αρκετά επικίνδυνη, σε ένα ματς δυνατό και σε αρκετές περιπτώσεις σκληρό, αλλά όχι αντιαθλητικό.

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Γ' Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey