Προσωρινά στην κορυφή ο Ορφέας Κεραμειών!

19/11/2016 - 16:11 Τελευταία τροποποίηση στις 19/11/2016 - 20:14

Με τρεις συναντήσεις συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Γ' Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου, αφού η διοργανώτρια αρχή έκανε δεκτό το αίτημα του Ταξιάρχη Μανταμάδου για αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο Αγίας Μαρίνας, λόγω απουσίας πέντε ποδοσφαιριστών του σε κοινωνική υποχρέωση εκτός νησιού. Πιθανότερη ημερομηνία πραγματοποίησης του συγκεκριμένου ματς είναι στις 26 ή 27 Νοεμβρίου.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, αναμένονται αμφίαρροπαες μονομαχίες. Στη Στύψη, ο Γερμανός Καραβαγγέλης θα υποδεχθεί τον Μακαρέα Άγρας, στα Πάμφιλα ο τοπικός Έφηβος θα φιλοξενήσει τον Αρίωνα Παλαιοκήπου, ενώ στο Ενωσιακό Θερμής ο Ορφέας Κεραμειών θα αναμετρηθεί με την Άναξο.

5η Αγωνιστική

Γερμανός Καραβαγγέλης-Μακαρέας Άγρας 2-1 (1-1)
Μποντάκης, Μπάλιακα, Σαρρής - "Καραβαγγέλειο" Στύψης
Παρατηρητής αγώνα: Πίνης

Ο Γερμανός Καραβαγγέλης κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στον Μακαρέα Άγρας, παρά τις πολλές απουσίες με τις οποίες παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα της Στύψης προηγήθηκε με τον Χρήστο Πετριώτη από το 10ο λεπτό και είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 41' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δημήτρη Κουλουδή, παράβαση όμως που αμφισβήτησαν έντονα οι γηπεδούχοι. Στην επανάληψη, ο Γερμανός Καραβαγγέλης πίεσε για την επίτευξη ενός δεύτερου γκολ και το κατάφερε με τον Παπαχαρίση στο 75', φεύγοντας με θετικό και δίκαιο αποτέλεσμα.

Ορφέας Κεραμειών-Άναξος 1-0 (0-0)
Πατσατζής, Κάντας, Συκάς - Ενωιακό Θερμής
Παρατηρητής αγώνα: Γιουβανάκης

Σε ένα παιχνίδι, όπου ο Ορφέας Κεραμειών ήταν πιο επιθετικός, το γκολ του Νικολάεφ με την επανέναρξη του δευτέρου μέρους ήταν εκείνο που έκρινε το νικητή. Ωστόσο, ο σκόρερ αποβλήθηκε πέντε λεπτά μετά την επίτευξη του γκολ με δεύτερη κίτρινη. Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα η Άναξος δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση, ενώ η ομάδα των Κεραμειών είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμά της, μεταξύ των οποίων και δύο δοκάρια, με τον Τσαΐρη στο 60' και με τον Κατζανό πέντε λεπτά πριν τη λήξη.  

Έφηβος Παμφίλων-Αρίων Παλαιοκήπου 0-1 (0-1)
Βλουτέλλης, Μεστρός, Καραμπάσης - Γήπεδο Παμφίλων
Παρατηρητής αγώνα: Κελαϊδίτης

Το γκολ του Γρηγόρη Χριστοδούλου από το ξεκίνημα της αναμέτρησης χάρισε τελικά και το τρίποντο της νίκης στον Αρίωνα Παλαιοκήπου, μέσα στα Πάμφιλα, επί του τοπικού Έφηβου. Το παιχνίδι πάντως ήταν μέτριο και με εξαίρεση το γκολ, είχε ακόμα μια καλή στιγμή σε όλο το 90λεπτο, για τους γηπεδούχους μάλιστα, με τον Γιαννάκα που απέτυχε να δώσει το προβάδισμα στον Έφηβο στα πρώτα λεπτά.

Ταξιάρχης Μανταμάδου-Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας (Αναβολή)

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Γ' Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey