Ισόπαλοι Ορφέας Κεραμειών και Ατρόμητος

11/12/2016 - 18:49 Τελευταία τροποποίηση στις 11/12/2016 - 22:02

 Ο Ορφέας Κεραμειών έμεινε στη λευκή ισοπαλία απέναντι στον Ατρόμητο Αγίας Μαρίνας, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 7ης Αγωνιστικής στη Γ' Κατηγορία. 

7η Αγωνιστική

Ορφέας Κεραμειών-Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας 0-0 (0-0)
Μποντάκης, Λέκκας, Παράσχου - Γήπεδο Λουτρών
Παρατηρητής αγώνα: Πάνου

Ανώτερος ο Ορφέας Κεραμειών στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο Αγίας Μαρίνας, όμως οι δύο ομάδες έμειναν στη λευκή ισοπαλία. Οι γηπεδούχοι του Πάρη Καραϊσκάκη είχαν δύο δοκάρια, ένα στο πρώτο μέρος με τον Τσαΐρη κι ένα το δεύτερο με τον Τσεκούρα. Στο τελευταίο 10λεπτο η ομάδα του Στρατή Μυρογιάννη είχε τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη, κερδίζοντας πέναλτι για χέρι μέσα στην περιοχή, το οποίο αμφισβήτησαν έντονα οι του Ορφέα Κεραμειών. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Παττές, όμως ο Μαρινάκης απέκρουσε και με τη βοήθεια του δοκαριού το 0-0 παρέμεινε. Στις καθυστερήσεις ο Σφκαιανάκης των γηπεδούχων αστόχησε σε τετ α τετ. Πολλές κίτρινες κάρτες από τον διαιτητή Μποντάκη, κυρίως εις βάρος του Ορφέα Κεραμειών.

Άναξος-Μακαρέας Άγρας 0-3 (0-0)
Κουκούλας, Βερρής, Ψύλλος - Γήπεδο Πέτρας
Παρατηρητής αγώνα: Φιλιππόπουλος

Υπόθεση της οικογένειας Κουλουδή ήταν η νίκη του Μακαρέα μέσα στην Άναξο. Δύο φορές έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ο Παντελής Κουλουδής και μία ο Δημήτρης Κουλουδής, ενώ αμφότεροι είχαν κι από ένα δοκάρι. Η ομάδα της Άγρας έχασε πολλές ευκαιρίες για να διευρύνει ακόμα περισσότερο τη νίκη της.

Αρίων Παλαιοκήπου-Ορφέας Άντισσας 7-0 (5-0)
Πατσατζής, Οικονόμου, Φαναρτζής - Γήπεδο Παπάδου
Παρατηρητής αγώνα: Κελαϊδίτης

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το ματς ο Αρίων Παλαιοκήπου, προηγούμενος με 5-0 στο ημίχρονο χάρη στα γκολ των Κελεγιάννη, Τηνιακού και Καρατσομπανάκη. Στην επανάληψη σκόραραν επίσης οι Τσιταντίνος και Λούπος, γράφοντας το εμφατικό 7-0.

Έφηβος Παμφίλων-Γερμανός Καραβαγγέλης 1-3 (0-2)
Βλουτέλλης, Μεστρός, Καρδάσης - Γήπεδο Παμφίλων
Παρατηρητής αγώνα: Πηγάσης

Σπουδαία νίκη μέσα στα Πάμφιλα πήρε ο Γερμανός Καραβαγγέλης, που ξεπέρασε το εμπόδιο του Έφηβου Παμφίλων. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-2 στο ημίχρονο, χάρη σε δύο γκολ του Σανταβά, ενώ ο Τσαΐρης πέτυχε το 0-3 στην επανάληψη. Ο Έφηβος μείωσε στις καθυστερήσεις με γκολ του Χάφτα, ο οποίος επιβεβαίωσε τις επιθετικές του αρετές και αποτέλεσε ελπίδα στο πρόβλημα δυστοκίας που αντιμετωπίζει ο σύλλογος. Δύο δοκάρια είχε ο Γερμανός Καραβαγγέλης με τους Παπαχαρίσης και Σαμαρά. 

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Γ' Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey