Κερδισμένοι Ορφέας Κεραμειών και Αρίων Παλαιοκήπου

24/12/2016 - 19:13 Τελευταία τροποποίηση στις 25/12/2016 - 09:51

Η νίκη του Ορφέα Κεραμειών μέσα στην έδρα του Ταξιάρχη Μανταμάδου (0-1) επέτρεψε στους πρωτοπόρους να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας, κάνοντας Χριστούγεννα στο πρώτο σκαλί του πίνακα. Δύο βαθμούς πιο πίσω βρέθηκε ο Αρίων Παλαιοκήπου, που επικράτησε στο ντέρμπι μέσα στην έδρα του Ατρομήτου Αγίας Μαρίνας (0-2). Νίκη για την Άναξο επί του Έφηβου Παμφίών (4-1), ενώ Μακαρέας Άγρας και Ορφέας Άντισσας "κόλλησαν" στη λευκή ισοπαία (0-0).

8η Αγωνιστική

Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας-Αρίων Παλαιοκήπου 0-2 (0-2)
Κουκούλας, Κάντας, Μεστρός - "Καραπαναγιώτειο" Μόριας
Παρατηρητης αγώνα: Τσαγκάρης

Αιφνίδιασαν τον Ατρόμητο Αγ. Μαρίνας οι φιλοξενούμενοι, που πήραν από πολύ νωρίς προβάδισμα στο ντέρμπι. Συγκεκριμένα, ο Κεληγιάννης μόλις στο 5ο λεπτό άνοιξε το σκορ υπέρ του Αρίωνα Παλαιοκήπου. Παρά το γεγονός πως ισορρόπησαν, οι γηπεδούχοι του Στρατη Μυρογιάννη δεν μπόρεσαν να φέρουν το ματς στα ίσα και οι παίκτες του Χρήστου Τάκα τους... χτύπησαν ξανά λίγο πριν την ανάπαυλα. Ο Ράλλης έβγαλε μόνο του τον Τσιταντίνο απέναντι στον τερματοφύλακα και το 0-2 ήταν γεγονός, αποτέλεσμα που δεν άλλαξε στην επανάλξψη, παρά τις ευκαιρίες και των δύο ομάδωνγια κάποιο γκολ. 

Μακαρέας Άγρας-Ορφεας Άντισσας 0-0 (0-0)
Μποντάκης, Βουλγαρέλλης, Χαραμόπουλος - Γήπεδο Μεσοτόπου
Παρατηρητης αγώνα: Πελέκος

Μακαρέας Άγρας και Ορφέας Άντισσας έμειναν στο 0-0, σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι μπορούν να χαρακτηριστούν ιδανικοί αυτόχειρες, σπαταλώντας τις ευκαιρίες που δημιούργησαν για να φύγουν με το τρίποντο. Ήταν όμως και ιδιαίτερα άτυχοι, αφού σημάδεψαν τέσσερις (!) φορές τα δοκάρια του Ορφέα, με τους Κουλουδή (2), Γιαννή και Πατσανά. Η ομάδα της Άγρας δεν μπόρεσε έτσι να ξεφύγει από τις χαμηλές θέσεις του πίνακα, ενώ η ομάδα της Άντισσας κατέκτησε το δεύτερο βαθμό της στο πρωτάθλημα.

Ταξιάρχης Μανταμάδου-Ορφέας Κεραμειών 0-1 (0-0)
Πούλος, Συβρής, Καραμπάσης - Γήπεδο Μανταμάδου
Παρατηρητης αγώνα: Γιουβανάκης

Ντέρμπι με τα όλα του στον Μανταμάδο, εκεί όπου ο Ορφέας Κεραμειών κατάφερε να αποδράσει με γκολ του Τσαΐρη στο 69ο λεπτό, παραμένοντας έτσι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο Ταξιάρχης Μανταμάδου έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ψωμά στο 65' και πλήρωσε άμεσα το αριθμητικό του μειονέκτημα στο γήπεδο. Το ματς είχε ένταση, με τον Γιαλαμά να διαμαρτύρεται για ακυρωθέν γκολ ως οφσάιντ, αλλά και για μια ανατροπή του εντός περιοχής, που δεν δόθηκε πέναλτι. 

Άναξος-Έφηβος Παμφίλων 4-1 (1-1)
Πατσατζής, Οικονόμου, Βλουτέλλης - Γήπεδο Πέτρας
Παρατηρητης αγώνα: Πίνης

Η Άναξος πήρε τη νίκη κόντρα στον Έφηβο Παμφίλων, με τον Μανδάνη να σκοράρει από κόρνερ (!) και από το σημείο του πέναλτι, ενώ τα άλλα δύο γκολ των γηπεδούχων σημείωσαν οι Δαμιανός και Γιοντέρης. Η ομάδα των Παμφίλων προηγήθηκε με τον Βουργουτζή, αλλά μετά την ισοφάριση, κατέρρευσε στο δεύτερο μέρος.

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Γ' Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey