Έπαιξαν... πόλο στη Στύψη!

15/01/2017 - 15:28

Στο ματς που ολοκλήρωσε το πρωί τηςν 9η Αγωνιστική της Γ' ΕΠΣ Λέσβου, Γερμανός Καραβαγγέλης και Άναξος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 3-3, υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες. Χθες, μεγάλο "2" απέσπασε Ατρόμητος Αγίας Μαρίνας, μέσα στο Μεσότοπο κόντρα στον Μακαρέα Άγρας (0-1) και πλησίασε στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Αγγλικό σκορ είχαμε στην Άντισσα, εκεί όπου ο τοπικός Ορφέας αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Έφηβο Παμφίλων στο εντυπωσιακό 4-4. Παρά το ρεπό του, ο Ορφέας Κεραμειών κράτησε τη θέση του στην κορυφή του πίνακα, ενώ αναβλήθηκε η συνάντηση ανάμεσα σε Αρίωνα Παλαιοκήπου και Ταξιάρχη, έπειτα από αίτημα της ομάδας του Μανταμάδου, το οποίο έγινε άμεσα αποδεκτό από τη διοργανώτρια αρχή. 

9η Αγωνιστική
Ορφέας Άντισσας-Έφηβος Παμφίλων 4-4 (1-2)
Οικονόμου, Βλουτέλλης, Βουλγαρέλλης - Γήπεδο Άντισσας
Παρατηρητής αγώνα: Κόβρας

Ανατροπή στην ανατροπή σημειώθηκε στο γήπεδο Άντισσας, εκεί όπου ο τοπικός Ορφέας αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Έφηβο, στο άκρως εντυπωσιακό 4-4! Η ομάδα του Παναγιώτη Πατσόγλου προηγήθηκε με 1-2 στο πρώτο 45λεπτο, αλλά ο Ορφέας Άντισσας βρήκε τον τρόπο όχι απλώς να ισοφαρίσει, αλλά να προηγηθεί και με 4-2 στην επανάληψη! Ωστόσο, με δύο γκολ προς το τέλος του αγώνα, η ομάδα των Παμφίλων ισοφάρισε στο τελικό 4-4! Σκόρερς για τον Έφηβο, που χρειάστηκε να αγωνιστεί χωρίς τον Στρατή Πατσόγλου για να κατακτήσει τον πρώτο του βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα, ήταν οι Ανδριώτης (2), Χρυσοχόου και Πιττός. Από τους γηπεδούχους βρήκαν δίχτυα οι Χασάπης, Σπινέλλης, Λημνιός και Κάλφας. Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τη φιλοξενία εξέδωσε ο Έφηβος Παμφίλων, συγχαίροντας και τον διαιτητή Οικονόμου.

Μακαρέας Άγρας-Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας 0-1 (0-1)
Μπάλιακα, Κάντας, Φαναρτζής - Γήπεδο Μεσοτόπου
Παρατηρητής αγώνα: Πάνου

Καλύτερος ο Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας στο πρώτο 45λεπτο, ευτύχησε να προηγηθεί με τον Μουφλουζέλλη στο 20ο λεπτό, ενώ είχε και ευκαιρίες για να πετύχει δεύτερο τέρμα, με κυριότερη στο δοκάρι του Παττέ. Στην επανάληψη, ο Μακαρέας ανέβασε την απόδοσή του, πίεσε τους φιλοξενούμενους και θα μπορούσε να ισοφαρίσει, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ και μοιραία περιορίστηκε στην ήττα.

Γερμανός Καραβαγγέλης-Άναξος 3-3 (2-2)
Πούλος, Δουκάκης, Παράσχου - «Καραβαγγέλειο» Στύψης
Παρατηρητής αγώνα: Φιλιππόπουλος

Υπό καταρρακτώδη βροχή πραγματοποιήθηκε ο αγώνας, με τις δύο ομάδες να παίζουν... πόλο, πετυχαίνοντας συνολικά έξι γκολ! Ο Τσαΐρης άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Στύψης, αλλά ο Σιμενής ισοφάρισε σε 1-1 άμεσα. Η Άναξος μάλιστα προηγήθηκε λίγο αργότερα και 1-2 με γκολ του Γιουντέρη, αλλά ο Βατής έφερε ξανά το ματς στα ίσα πριν την ανάπαυλα. Ο Γερμανός Καραβαγγέλης έφτασε στην ολική ανατροπή με σκόρερ τον Σανταβά, αλλά η Άναξος δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, ισοφαρίζοντας στο τελικό 3-3 με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Σιμενή. Δύο δοκάρια είχαν οι γηπεδούχοι με Τσαΐρη και Παπαχαρίση, ενώ τη δοκό σημάδεψε και ο Γιουντέρης από πλευράς Ανάξου. 

Αρίων Παλαιοκήπου-Ταξιάρχης Μανταμάδου (Αναβολή)

Ρεπό: Ορφέας Κεραμειών

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Γ' Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey