Όλοι στο κόλπο!

22/01/2017 - 17:23 Τελευταία τροποποίηση στις 22/01/2017 - 20:17

10η Αγωνιστική

Άναξος-Ορφέας Άντισσας 6-3 (2-0)
Πατσατζής, Βασιλακάκης, Τσογγάρη - Γήπεδο Πέτρας
Παρατηρητής αγώνα: Πάνου

Γκολ και θέαμα πρόσφεραν Άναξος και Ορφέας Άντισσας με το τελικό 6-3 να ικανοποιεί τους φίλους του ποδοσφαίρου, που βρέθηκαν στο γήπεδο το πρωί της Κυριακής. Το σκορ άνοιξε ο Μπένι και λίγο αργότερα ο Μιχαλάκης πέτυχε το 2-0. Στην επανάληψη, ο Σιμενής έδωσε προβάδισμα τριών γκολ στην Άναξο και ο Ιγνάτης έκανε το 4-0, με τον Ορφέα να μειώνει σε 4-1 με τον Χασάπη. Ακολούθησε το 5-1 με δράστη και πάλι τον Σιμένη, αλλά ο Χασάπης μείωσε εκ νέου σε 5-2. Το τελικό 6-3 διαμορφώθηκε με δύο γκολ προς το τέλος του αγώνα, από τους Τράχηλο (6-2) και Χασάπη (6-3). 

Έφηβος Παμφίλων-Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας 0-3 (0-2)
Συβρής, Κάντας, Οικονόμου - Γήπεδο Παμφίλων
Παρατηρητής αγώνα: Γιουβανάκης

Εύκολο μεσημέρι πέρασε ο Ατρόμητος Αγίας Μαρίνας, νικώντας μέσα στα Πάμφιλα τον Εφηβο με σκορ 0-3. Ο Μανιάτης άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη για την ομάσα του Στρατή Μυρογιάννη, ενώ ο Παπαδημητρίου πέτυχε το 0-2 λίγο αργότερα. Το τρίτο γκολ των νικητών σημείωσε ο Μαυραντώνης.

Ορφέας Κεραμειών-Γερμανός Καραβαγγέλης 1-1 (1-1)
Βουλγαρέλλης, Παράσχου, Σαρρής - Ενωσιακό Θερμής
Παρατηρητής αγώνα: Πάνου

Την έκπληξη πήγε να κάνει ο Γερμανός Καραβαγγέλης, που προηγήθηκε με γκολ του Οικονομίδη μέσα στο Ενωσιακό Θερμής. Σχεδόν άμεσα όμως, ο Ορφέας Κεραμειών ισοφάρισε με εκτέλεση φάουλ του Καμάτσου σε 1-1, που έμεινε ως το τέλος, παρά την πίεση που άσκησε στον αντίπαλο, έχοντας και δύο δοκάρια. Αποβλήθηκε ο Αλογδέλλης από τους φιλοξενούμενους.

Ταξιάρχης Μανταμάδου-Μακαρέας Άγρας 2-0 (1-0)
Βασιλακάκης, Πατσατζής, Τσογγάρη - Γήπεδο Μανταμάδου
Παρατηρητής αγώνα: Πίνης

Ο Ταξιάρχης μπήκε με το... δεξί στο 2017, νικωντας τον Μακαρέα Άγρας με σκορ 2-0 στο Γήπεδο Μανταμάδου. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν, ένα σε κάθε ημίχρονο, οι Ν. Δρακούλης και Άγγελος Χατζηδημητρίου.

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Γ' Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey