Μπροστά ο Ορφέας Κεραμειών μέσω... Ανάξου!

05/02/2017 - 19:43 Τελευταία τροποποίηση στις 05/02/2017 - 20:56

Με κύριο χαρακτηριστικό τις ευρείες νίκεςί, ολοκληρώθηκε η 13η Αγωνιστική της Γ' ΕΠΣ Λέσβου. Ο Ορφέας Κεραμειών πέρασε ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, νικώντας τον Μακαρέα Άγρας (3-1), εκμεταλλευόμενος παράλληλα την απρόσμενη και βαριά ήττα του Ταξιάρχη Μανταμάδου από την Άναξο (6-0). Ο Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας συνέχισε το νικηφόρο σερί του, κερδίζοντας μέσα στην Άντισσα τον τοπικό Ορφέα (0-4), ενώ ο Αρίων Παλαιοκήπου συνέτριψε τον Γερμανό Καραβαγγέλη (7-0). 

13η Αγωνιστική

Άναξος-Ταξιάρχης Μανταμάδου 6-0
Πούλος, Βλουτέλλης, Γάκος - Γήπεφο Πέτρας
Παρατηρητής αγώνα: Μαλλής

Καρέ τερμάτων πέτυχε οι Βλουτής στην επιβλητική νίκη της Ανάξου επί του μέχρι πρότινος πρωτοπόρου Ταξιάρχη Μανταμάδου. Τα άλλα δύο γκολ των νικητών σημείωσαν οι Μανδάνης και Μιχαλάκης.

Αρίων Παλαιοκήπου-Γερμανός Καρβαγγέλης 7-0
Βουλγαρέλλης-Παράσχου-Σαρρής - Γήπεδο Παπάδου
Παρατηρητής αγώνα: Σιμιτζής

Ανώτερος ο Αρίων Παλαιοκήπου φιλοδώρησε με επτά γκολ τον Γερμανό Καραβαγγέλη, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Γρηγόρη Χριστοδούλου, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ, αλλά και τον Κοντελέ, που πρόσθεσε άλλα δύο. Το τελικό 7-0 διαμορφώθηκε από τον Καρατσομπανάκη και το αυτογκόλ του Οικονομίδη.

Ορφέας Κεραμειών-Μακαρέας Άγρας 3-1
Πατσατζής, Καραμπάσης, Καρδάσης - "Καραπαναγιώτειο" Μόριας
Παρατηρητής αγώνα: Γιουβανάκης

Ανατροπή στη Μόρια, με τον Μακαρέα να προηγείται με εκτέλεση φάουλ του Ψύλλου και τον Ορφέα να ισοφαρίσει με εύστοχο πέναλτι του Γιαλαμά. Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα των Κεραμειών ήταν καλύτερη, σκοράροντας ξανά με τους Σφακιανάκη και Πρέντι για το τελικό 3-1. Σημειώνεται ότι οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Καναβού.

Ορφέας Άντισσας-Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας 0-4
Μποντάκης, Μπάλιακα, Τσογγάρη - Γήπεδο Άντισσας
Παρατηρητής αγώνα: Παπουτσέλλης

Αθόρυβα έχει καταφέρει ο Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας να αναρριχηθεί στο βαθμολογικό πίνακα, περνώντας με άνεση και από την Άντισσα, όπου κέρδισε τον τοπικό Ορφέα. Δύο γκολ πέτυχε ο Κάσσος και από ένα οι Παττές, Κουρασάνης για την ομάδα του Στρατή Μυρογιάννη. 

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Γ' Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey