Αποσπάστηκαν Ορφέας Κεραμειών και Αρίων Παλαιοκήπου

19/02/2017 - 18:53 Τελευταία τροποποίηση στις 20/02/2017 - 12:35

Ο Ορφέας Κεραμειών παρέμεινε στην κορυφή του πίνακα στη Γ' ΕΠΣ Λέσβου, νικώντας τον Έφηβο στα Πάμφιλα (0-5). Από κοντά και ο Αρίων Παλαιοκήπου, που κέρδισε τον Μακαρέα Άγρας (2-4). Πολύτιμο έδαφος έχασε ο Ταξιάρχης, γνωρίζοντας απρόσμενη ήττα στον Μανταμάδο από τον Ορφέα Άντισσας, ο οποίος πανηγύρισε το παρθενικό του τρίποντο στην επιστροφή του στις διοργανώσεις της ΕΠΣΛ. Τέλος, πολύτιμη νίκη σημείωσε ο Γερμανός Καραβαγγέλης, αφήνοντας πίσω βαθμολογικά τον Ατρόμητο Αγίας Μαρίνας (1-0). 

13η Αγωνιστική

Έφηβος Παμφίλων-Ορφέας Κεραμειών 0-5 (0-3)
Βλουτέλλης, Πατσατζής, Γάκος - Γήπεδο Παμφίλων
Παρατηρητής αγώνα: Κελαϊδίτης

Ανώτερος ο Ορφέας Κεραμειών επικράτησε με 0-5 μέσα στα Πάμφιλα του τοπικού Εφήβου και παρέμεινε οδηγός της βαθμολογίας στη Γ' ΕΠΣ Λέσβου. Σκόρερς για τους φιλοξενούμενους ο Νικολάεφ με χατ τρικ και οι Καμάτσος Σφαμιδάκης. Ο Νικολάεφ είχε επίσης και δύο δοκάρια.

Μακαρέας Αγρας-Αρίων Παλαιοκήπου 2-4 (0-1)
Κάντας, Μεστρός, Καραμπάσης - Γήπεδο Μεσοτόπου
Παρατηρητής αγώνα: Μαλλής

Ο Αρίων Παλαιοκήπου πήρε πολύτιμη νίκη μέσα στο Μεσότοπο με 2-4. Προηγήθηκε με γκολ του Χαλδέζου στο πρώτο μέρος και έφτασε στο 0-2 με Λούπου. Το τελευταίο 10λεπτο ήταν συναρπαστικό με τον Μακαρέα να μειώνει αρχικά με τον Δρακούλη και να ισοφαρίζει στη συνέχεια με πέναλτι του Κουλουδή. Αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, σκοράροντας δύο ακόμη τέρματα με Τηνιακό και Λούπο για το τελικό 2-4.

Γερμανός Καραβαγγέλης-Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας 1-0 (0-0)
Μπάλιακα, Παράσχου, Φαναρτζής - "Καραβαγγέλειο" Στύψης
Παρατηρητής αγώνα: Μαργαρίτης

Το γκολ του Τσαΐρη χώρισε τις δύο ομάδες στη λήξη του 90λεπτου, χαρίζοντας στον Γερμανό Καραβαγγέλη σημαντική νίκη επί ενός αξιόλογου αντιπάλου. Ο Ατρόμητο Αγ. Μαρίνας είχε τις δικές του ευκαιρίες, αλλά δεν σκόραρε, ενώ από τη στιγμή που δεν διαφύλαξε το μηδέν στα μετόπισθεν έμεινε πίσω βαθμολογικά από τους πρωτοπόρους.

Ταξιάρχης Μανταμάδου-Ορφέας Άντισσας 0-1 (0-1)
Πατσατζής, Βλουτέλλης, Γάκος - Γήπεδο Μανταμάδου
Παρατηρητής αγώνα: Σταυρίδης

Η έκπληξη της αγωνιστικής σημειώθηκε στον Μανταμάδο, όπου ο Ορφέας Άντισσας πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας του Ταξιάρχη με 0-1. Το χρυσό γκολ των φιλοξενούμενων σημείωσε ο Λημνιός στο πρώτο μέρος.

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Γ' Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey