Πρώτος ο Αρίων Παλαιοκήπου με... ρεκόρ!

04/03/2017 - 19:12 Τελευταία τροποποίηση στις 06/03/2017 - 18:01

Στην κορυφή της βαθμολογίας της Γ' ΕΠΣ Λέσβου πέρασε ο Αρίων Παλαιοκήπου και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, συντρίβοντας τον Έφηβο Παμφίλων, στο σκορ της χρονιάς, με 11-0! Το αποτέλεσμα αυτό σε συνδυασμό με την ήττα του Ορφέα Κεραμειών στην Πέτρα από την Άναξο (3-2), έφερε ανακατατάξεις στα υψηλά πατώματα του πίνακα. Απώλειες βαθμών τόσο για τον Ατρόμητο Αγίας Μαρίνας, όσο και για τον Ταξιάρχη Μανταμάδου, που έμειναν στο ισόπαλο 1-1 στο μεταξύ τους ματς. Η αυλαία πέφτει το μεσημέρι της Κυριακής, με τη συνάντηση Μακαρέα Άγρας - Γερμανού Καραβαγγέλη στο Γήπεδο Μεσοτόπου.

14η Αγωνιστική

Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας-Ταξιάρχης Μανταμάδου 1-1 (1-0)
Μποντάκης, Δουκάκης, Παντελαίων - "Καραπαναγιώτειο" Μόριας

Ο Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας ήταν αγκαλιά με το τρίποντο, μετά το γκολ του Δουβαλέτα με εκτέλεση φάουλ, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις από τον Δρακούλη με πέναλτι κι έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς.

Άναξος-Ορφέας Κεραμειών 3-2 (1-1)
Κάντας, Βλουτέλλης, Λυρής - Γήπεδο Πέτρας
Παρατηρητής αγώνα: Σταυρίδης

Επεισοδιακό το ματς στο Γήπεδο Πέτρας, με την Άναξο να φεύγει νικήτρια και τον Ορφέα Κεραμειών να έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον έμπειρο επιθετικό Λάμπρο Γιαλαμά, αλλά ο Μπένι ισοφάρισε για την Άναξο με πέναλτι, διαμορφώνοντας το 1-1 πριν το ημίχρονο. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι κέρδισαν νέο πέναλτι, για το οποίο διαμαρτυρήθηκε έντονα η ομάδα των Κεραμειών, που είδε μάλιστα τον Σαβέλο να αποβάλλεται. Ο Μπένι εκτέλεσε ξανά σωστά για το 2-1 και στη συνέχεια το ματς πήρε... φωτιά. Ο Ορφέας είχε δοκάρι με τον Γιαλαμά και η Αναξος τιμώρησε με τον Μιχαλάκη για το 3-1. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα των Κεραμειών ήταν να μειώσει σε 3-2 με τον Κατζανό, μένοντας μάλιστα και με 9 παίκτες λόγω νέας αποβολής του Γιαλαμά στο τέλος.

Αρίων Παλαιοκήπου-Έφηβος Παμφίλων 11-0 (5-0)
Πατσατζής, Μπάλιακα, Βουλγαρέλλης - Γήπεδο Παπάδου
Παρατηρητής αγώνα: Σιμιτζής

Φτωχά τα λόγια για να περιγράψουν τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, με τον Αρίωνα Παλαιοκήπου να φτάνει στο εμφατικό 11-0 επί του ουραγού Έφηβου Παμφίλων. Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών ο Καρατσομπανάκης, που σημείωσε πέντε γκολ, ενώ δύο πέτυχε ο Λούπος και από ένα οι Χριστοδούλου, Χαλδέζος, Χατζηγεωργίου, με τον τερματοφύλακα Καμαριώτη να βάζει το... κερασάκι στην τούρτα, σκοράροντας με πέναλτι!

Μακαρέας Άγρας-Γερμανός Καραβαγγέλης 1-1 (0-0)
Παντελαίων, Καρδάσης, Σαρρής - Γήπεδο Μεσοτόπου
Παρατηρητής αγώνα: Κάβουρας

Μακαρέας Άγρας και Γερμανός Καραβαγγέλης έμειναν στο ισόπαλο 1-1, με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο σκορ με τον Βατή και τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν με τον Κουλουδή λίγο πριν τη λήξη.

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Γ' Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey