Προσπέρασε ο Ορφέας Κεραμειών

13/03/2017 - 12:33 Τελευταία τροποποίηση στις 18/03/2017 - 18:31

Το στραβοπάτημα του Αρίωνα Παλαιοκήπου, ο οποίος ηττήθηκε με ανατροπή στην Άναξο (2-1), εκμεταλλεύτηκε ο Ορφέας Κεραμειών που νίκησε εύκολα τον Ορφέα Άντισσας (3-0) και πέρασε στην κορυφή της Γ' ΕΠΣ Λέσβου. Στη Στύψη, Γερμανός Καραβαγγέλης και Ταξιάρχης Μανταμάδου μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις (2-2). Δεν πραγματοποιήθηκε η συνάντηση Εφήβου Παμφίλων-Μακαρέα Άγρας.

15η Αγωνιστική

Γερμάνος Καραβαγγέλης-Ταξιάρχης Μανταμάδου 2-2
Μπάλιακα, Βασιλακάκης, Οικονόμου - "Καραβαγγέλειο" Στύψης
Παρατηρητής αγώνα: Μαλλής

Μπορεί ο Καραβαγγέλης Στύψης να προηγήθηκε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με 2-0 χάρη σε δύο προσωπικά τέρματα του Βατή, ενώ είχε και δοκάρι, αλλά στην επανάληψη ο Ταξιάρχης μείωσε αρχικά με τον Χατζηδημητρίου και πήρε τελικά το βαθμό της ισοπαλίας με το τέρμα του Ψευτέλλη.

Άναξος-Αρίων Παλαιοκήπου 2-1
Λυρής, Δουκάκης, Καρμίρης - Γήπεδο Πέτρας
Παρατηρητής αγώνα: Φιλιππόπουλος

Ο Αρίων Παλαιοκήπου προηγήθηκε στο πρώτο 45λεπτο με γκολ του Χριστοδούλου, αλλά η Άναξος κατόρθωσε όχι απλώς να ισοφαρίσει με τον Μπένι στην επανάληψη, αλλά και να κάνει την ολική ανατροπή με τον ίδιο παίκτη, κατακτώντας ένα πολύτιμο τρίποντο βαθμών.

Ορφέας Κεραμειών-Ορφέας Άντισσας 3-0
Πατσατζής, ΚΑρδάσης, Συκάς - Γήπεδο Λουτρών
Παρατηρητής αγώνα: Πάνου

Ανώτερος ο Ορφέας Κεραμειών κέρδισε με 3-0 τον Ορφέα Άντισσας χάρη στα γκολ των Γκερέκου, Πρέντι από το πρώτο ημίχρονο και του Σφακιανάκη στην επανάληψη.

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Γ' Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου

>

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey