Αγκαλιά με την πρωτιά ο Ορφέας Κεραμειών

27/03/2017 - 16:33 Τελευταία τροποποίηση στις 27/03/2017 - 16:59

Στο τιμόνι της Γ' ΕΠΣ Λέσβου έμεινε ο Ορφέας Κεραμειών, που πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Ατρομήτου Αγίας Μαρίνας (2-3), οδηγώντας την κούρσα της βαθμολογίας. Εύκολη νίκη για τον Αρίωνα Παλαιοκήπου, που κέρδισε εκτός έδρας τον Ορφέα Άντισσας (0-3) και συνέχισε να καταδιώκει τον πρωτοπόρο. Απρόσμενη ισοπαλία για τον Γερμανό Καραβαγγέλη, που υποχρεώθηκε σε απώλεια βαθμών κόντρα στον ουραγό Έφηβο Παμφίλων (2-2). Τέλος, ο Μακαρέας Άγρας υπέταξε την Άναξο (4-1).

16η Αγωνιστική

Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας-Ορφέας Κεραμειών 2-3 

Παντελαίων, Συβρής, Καραμπάσης - Γήπεδο Λουτρών

Ο Ατρόμητος ήταν ανώτερος στο ξεκίνημα, προηγήθηκε με εκτέλεση φάουλ του Μουφλουζέλλη και ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά λίγο πριν το ημίχρονο πέτυχε το 2-0. Ο Ορφέας μείωσε πριν την ανάπαυλα με τον Τσαΐρη σε 2-1 και στην επανάληψη έφτασε στην ολική ανατροπή, χάρη στα γκολ των Γκερέκου και Νικολάεβ, ο οποίος αποβλήθηκε προς το τέλος με απ' ευθείας κόκκινη. 

Ορφέας Άντισσας-Αρίων Παλαιοκήπου 0-3

Βερρής, Μπάλιακα, Ψύλλος - Γήπεδο Άντισσας

Εύκολο απόγευμα για τον Αρίωνα Παλαιοκήπου, που προηγήθηκε με 0-2 στο ημίχρονο με σκόρερς τους Τηνιακό και Χριστοδούλου. Με την επανέναρξη, ο Τσαμουράς έγραψε το τελικό 0-3 επί του Ορφέα Άντισσας.

Γερμανός Καραβαγγέλης - Έφηβος Παμφίλων 2-2

Μποντάκης, Κάντας, Τσογγάρη - "Καραβαγγέλειο" Στύψης

Ματς με ένταση πραγματοποιήθηκε στη Στύψη, εκεί όπου ο Γερμανός Καραβαγγέλης προηγήθηκε με τον Σανταβά, αλλά ο Έφηβος ισοφάρισε πριν το ημίχρονο με τον Χάφτα. Στο δεύτερο μέρος ο διαιτητής Μποντάκης απέβαλε τους Πινάκη και Πατσόγλου από πλευράς Έφηβου, αλλά και τον Σανταβά από τους γηπεδούχους. Η ομάδα της Στύψης πήρε προβάδισμα με τον Πετριώτη, αλλά στις καθυστερήσεις ο Κλάιντι ισοφάρισε για τον Έφηβο. 

Μακαρέας Άγρας - Άναξος 4-1

Πατσατζής, Οικονόμου, Βουλγαρέλλης - Γήπεδο Παρακοίλων

Η Άναξος μπορεί να προηγήθηκε με τον Δαμιάνο, που έγραψε το 0-1 με εκτέλεση φάουλ, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τους φιλοξενούμενους. Ο Μακαρέας ισοφάρισε πριν το ημίχρονο με τον Δ. Κουλουδή, στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Ψύλλος πέτυχε το 2-1 και λίγο αργότερα ο Δ. Κουλουδής και πάλι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ν. Κουλουδής με 4-1.

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Γ' ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey