Κρατά σφικτά το τιμόνι ο Ορφέας Κεραμειών

02/04/2017 - 19:42 Τελευταία τροποποίηση στις 03/04/2017 - 15:28

Δεν πέφτει από την κορυφή ο Ορφέας Κεραμειών, που κέρδισε και τον Ταξιάρχη Μανταμάδου (2-0), παραμένοντας έτσι σε ρόλο οδηγού στο πρωτάθλημα της Γ' ΕΠΣ Λέσβου. Από κοντά ο Αρίων Παλαιοκήπου, που θριάμβευσε στον Παπάδο κόντρα στον Ατρόμητο Αγ. Μαρίνας (5-0). Απώλεια βαθμών για την Άναξο, που έμεινε στην ισοπαλία στην έδρα του Έφηβου Παμφίλων (2-2). Τέλος, ισόπαλο δίχως τέρματα έληξε το ματς ανάμεσα σε Ορφέα Άντισσας και Μακαρέα Άγρας (0-0).

17η Αγωνιστική

Έφηβος Παμφίλων-Άναξος 2-2
Μπάλιακα, Μεστρός, Χατζημωυσής - Γήπεδο Παμφίλων
Παρατηρητής αγώνα: Κελαϊδίτης

Η Άναξος προηγήθηκε με τον Μπένι στο ξεκίνημα, αλλά ο Έφηβος Παμφίλων βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει με τον Μπουντρή πριν την ανάπαυλα. Μάλιστα η ομάδα του Παναγιώτη Πατσόγλου πήρε και το προβάδισμα στην επανάληψη με καταπληκτικό γκολ του Νίκου Χάφτα, αλλά οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν να πάρουν την ισοπαλία με γκολ στις καθυστερήσεις από τον Δαμιανό. Πριν συμβεί αυτό, η Άναξος είχε δύο δοκάρια στην ίδια φάση με τον Μπένι.

Αρίων Παλαιοκήπου-Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας 5-0
Χαραμόπουλος, Κάντας, Οικονόμου - Γήπεδο Παπάδου
Παρατηρητής αγώνα: Σιμιτζής

Ένα ημίχρονο χρειάστηκε για να "ξεμπουκώσει" ο Αρίων Παλαιοκήπου, που μετά το 0-0 στο πρώτο 45λεπτο ήταν... καθηλωτικός απέναντι στον Ατρόμητο Αγ. Μαρίνας, σκοράροντας πέντε γκολ. Ο Καρατσομπανάκης πέτυχε δύο γκολ για τους νικητές και τα άλλα τρία οι Χριστοδούλου, Πολυμιάδης και Χατζηγεωργίου.

Ορφέας Άντισσας-Μακαρέας Άγρας 0-0
Βασιλακάκης, Λέκκας, Παράσχου - Γήπεδο Άντισσας
Παρατηρητής αγώνα: Κόβρας

Στο "στείρο" 0-0 έμειναν οι δύο ομάδες, παρά το γεγονός πως ο Ορφέας Άντισσας θα πρέπει να αισθάνεται κάπως αδικημένος από την ισοπαλία. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ της νίκης, αλλά ο τερματοφύλακας Βουδούρης "κατέβασε τα ρολά" για τον Μακαρέα Άγρας, κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Ορφέας Κεραμειών-Ταξιάρχης Μανταμάδου 2-0
Μποντάκης, Πούλος, Φαναρτζής - Γήπεδο Λουτρών
Παρατηρητής αγώνα: Πηγάσης

Ανώτερος ο Ορφέας Κεραμειών στο ντέρμπι, πήρε σημαντική νίκη επί του Ταξιάρχη Μανταμάδου, που τον κρατά στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Τσαΐρης άνοιξε το σκορ μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, με "οβίδα" έξω από την περιοχή, ενώ ο Κατζανός έκανε το 2-0 λίγο πριν το τέλος.

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Γ' ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey