Νίκησε η Άναξος, χαμογέλασε ο Ταξιάρχης

09/04/2017 - 15:31 Τελευταία τροποποίηση στις 09/04/2017 - 15:41

Στο ματς που έριξε την αυλαία της κανονικής διάρκειας στη Γ' ΕΠΣ Λέσβου, η Άναξος κέρδισε με 2-1 τον Γερμανό Καραβαγγέλη και εξασφάλισε μια θέση στα playoffs ανόδου, αφήνοντας την ομάδα της Στύψης εκτός τετράδας σε ισοβαθμία με τον Ταξιάρχη, που ευνοεί την ομάδα του Μανταμάδου (νίκη 1-0 εντός και ισοπαλία 2-2 στη Στύψη). 

Χθες, το ρεπό του Ορφέα Κεραμειών εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο Αρίων Παλαιοκήπου, περνώντας στην κορυφή και ξεκινώντας έτσι τα playoffs ανόδου με το μπόνους των 6 βαθμών. Η ήττα του Ατρομήτου Αγίας Μαρίνας από τον Μακαρέα Άγρας (1-4) τον άφησε εκτός τετράδας, όπου πιθανότατα θα βρεθούν Άναξος και Γερμανός Καραβαγγέλης, οι οποίοι αναμετρώνται αύριο με την ισοπαλία να βολεύει και τους δύο. Τέλος, ο Ορφέας Άντισσας πέρασε με "2" από την έδρα του Έφηβου Παμφίλων (1-4).

18η Αγωνιστική

Άναξος- Γερμανός Καραβαγγέλης 2-1 (1-1)

Ο Γερμανός Καραβαγγέλης προηγήθηκε στο γήπεδο της Πέτρας με γκολ του Σταυρή, αλλά η Άναξος κατάφερε να φέρει πολύ γρήγορα το ματς στα ίσα με γκολ του Χονδρονικόλα, πηγαίνοντας για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το 1-1 στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Πάντα με απευθείας κόκκινη κάρτα. Το αριθμητικό πλεονέκτημα προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι, που είχαν δοκάρι σε σουτ του Μανδάνη. Το ματς όδευε προς τη λήξη του, με την ισοπαλία να βολεύει και τις δύο ομάδες, αλλά λίγο πριν τη λήξη η Άναξος κέρδισε πέναλτι, για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν οι άνθρωποι του Γερμανού Καραβαγγέλη. Την εσχάτη των ποινών μετέτρεψε σε γκολ ο Μανδάνης και το 2-1 χάρισε τη νίκη στην Άναξο.

Έφηβος Παμφίλων- Ορφέας Άντισσας 1-4

Με το τρίποντο της νίκης έφυγε ο Ορφέας Άντισσας από τα Πάμφιλα, νικώντας τον Έφηβο Παμφίλων με σκορ 1-4, χάρη στα γκολ των Τιμολέοντα, Βάγια, Χασάπη και Πινέλλη. Για τον Έφηβο το γκολ της τιμής σημείωσε ο Πετρόπουλος.

Ταξιάρχης Μανταμάδου- Αρίων Παλαιοκήπου 0-3

Εύκολο πέρασμα για τον Αρίωνα Παλαιοκήπου από τον Μανταμάδο, όπου υπήρχε κίνητρο και θέληση για τους βαθμούς κι από τις δύο πλευρές. Οι φιλοξενούμενοι όμως σκόραραν τρία γκολ στο πρώτο 45λεπτο με τους Χριστοδούλου, Δημητράκα και Λούπο, τελειώνοντας ουσιαστικά το ματς από νωρίς. Πήραν έτσι την πρωτιά, ενώ ο Ταξιάρχης πιθανότατα μένει εκτός playoffs ανόδου.

Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας- Μακαρέας Άγρας 1-4

Αίσθηση προκάλεσε η τεσσάρα του Μακαρέα Άγρας μέσα στην έδρα του Ατρομήτου Αγίας Μαρίνας, που με την ήττα αυτή έχασε κάθε ελπίδα για συμμετοχή στα playoffs. Ψύλλος και Κουλουδής σκόραραν από δύο φορές ο καθένας για τους φιλοξενούμενους, ενώ το γκολ των γηπεδούχων σημείωσε ο Δουβαλέτας.

Ρεπό: Ορφέας Κεραμειών

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Γ' ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey