Προβάδισμα... ισοπαλίας για τη Φίλια!

12/05/2013 - 22:16

Filia_2012_13Σημαντικό αποτέλεσμα μέσα στο Ενωσιακό Γήπεδο της Θερμής απέσπασε η Φίλια από τον Αίαντα Μυτιλήνης, στο σημερινό πρώτο τελικό των μπαράζ για την άνοδο στη Β' Κατηγορία.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2, με τη Φίλια να παίρνει έτσι μεγάλο προβάδισμα για τον επαναληπτικό, αφού διατηρεί και το πλεονέκτημα στα ίδια αποτελέσματα, κάτι που σημαίνει πως ο Αίας Μυτιλήνης χρειάζεται απαραιτήτα τη νίκη για να ανέβει κατηγορία. Σε διαφορετική περίπτωση, η χρονιά θα ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο στη Φίλια, που θα έχει στο πλευρό της και τη δύναμη των φίλων της στη ρεβάνς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αίας Μυτιλήνης προηγήθηκε στο 25', ωστόσο η Φίλια κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 40ο λεπτό, πηγαίνοντας... ανακουφισμένη στα αποδυτήρια κατά την ανάπαυλα. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι πίεσαν για ένα δεύτερο γκολ και το πέτυχαν με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα (2-1).

Έχοντας την ψυχολογία με το μέρος τους, οι παίκτες του Αίαντα πάλεψαν για ένα τρίτο γκολ, που θα τους έδινε τη νίκη και μάλιστα με "καθαρό" σκορ, όμως η Φίλια δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Σε μια γρήγορη αντεπίθεση στο 75ο λεπτό, βρήκε ελεύθερους διαδρόμους προς την εστία του Αίαντα και ο Πανταζής με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το 2-2.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Κινικλής, που κράτησε σε αρκετές περιπτώσεις απαραβίαστη την εστία του, στερώντας από τον Αίαντα Μυτιλήνης τη νίκη.

Η ρεβανς είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη (15/5) στο Γήπεδο της Φίλιας, με ώρα έναρξης τις 17:30.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey