Άλωσε τα Χανιά η Άθληση

13/02/2023 - 12:39 Τελευταία τροποποίηση στις 13/02/2023 - 13:11

Μεγάλη νίκη τετράδας πέτυχε η Άθληση με 0-3 σετ (17-25,22-25,20-25) το Σάββατο 11/2 στα Χανιά με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα.

Μια καθαρή νίκη απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο, ο οποίος είναι τρίτος στη βαθμολογία και διεκδικεί όπως και η Άθληση την είσοδο στα play off ανόδου. Το παιχνίδι εξελίχτηκε σε μονόλογο της Μυτιληνιάς ομάδας που σε κανένα σημείο δε βρέθηκε πίσω στο σκορ, αντιθέτως δεν άφησε τον αντίπαλο σε καμία περίπτωση να επιβάλει τον ρυθμό του.

Η Άθληση με πολύ καλό τακτικό σερβίς, μπλοκ και άμυνα εγκλώβισε την ομάδα των Χανίων, με το τελικό σκορ να κρίνετ,αι απολύτως δίκαιο. Μελανό σημείο της αναμέτρησης ο τραυματισμός του αθλητή των Χανίων Παπάζογλου Θάνου στην αρχή του πρώτου σετ ο οποίος αποχώρησε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το γήπεδο λόγω χτυπήματος στο γόνατο, καθώς και τα μικρής έκτασης επεισόδια από τους φιλάθλους των Χανίων οι οποίοι κινήθηκαν απειλητικά προς τους ανθρώπους της Άθλησης. Σε αυτό το σημείο επικράτησε η λογική και το αθλητικό πνεύμα και λύθηκε ειρηνικά στο τέλος το όλο θέμα με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

giakoumis-athlisi.jpg (770×506)

Ο προπονητής της Άθλησης Σωκράτης Γιακουμής με δήλωση του στο "SL" αναφέρει:

"Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές γι' αυτή τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη. Από τον πρώτο πόντο επιβάλαμε το ρυθμό μας, ακολουθήσαμε μια τακτική από την αρχή μέχρι το τέλος, δεν παρεκκλίναμε καθόλου με αποτέλεσμα να έρθει αυτό το 3-0 που μας κρατάει ζωντανούς για μια από τις πρώτες τέσσερις θέσεις.

Βλέπουμε από τώρα το εντός έδρας παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο με την Κερατεα, η οποία είναι η δεύτερη στη βαθμολογία. Θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό το παιχνίδι προσπαθώντας πάντα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Με αύτο το παιχνίδι ενάντια στη Κερατεα θα κλείσουμε τους αγώνες με τις 4 πρωτοπόρες ομάδες και μετά μπαίνουμε σε ένα πιο βατό πρόγραμμα αλλά όχι εύκολο."

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey