Ήττα στις λεπτομέρειες για την μαχητική Άθληση

19/02/2023 - 12:11 Τελευταία τροποποίηση στις 19/02/2023 - 12:43

Η Άθληση αντιμετώπισε το Σάββατο 18/2 την ομάδα της Κερατέας και παρότι πάλεψε μέχρι το τέλους για τη νίκη ηττήθηκε στο ται μπρέϊκ 2-3 σετ.

Ο αγώνας ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι με τις δύο ισάξιες ομάδες να ανταμείβουν με τον καλύτερο τρόπο τους θεατές, παίζοντας βόλεϊ υψηλού επιπέδου. Τα δύο πρώτα σετ κρίθηκαν στις λεπτομέρειες με την φιλοξενούμενη ομάδα να παίρνει το πρώτο 23-25 και την Άθληση να απαντά με 25-23 στο δεύτερο κάνοντας το 1-1.

Στη συνέχεια η Κερατέα εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των γηπεδούχων σε κρίσιμα σημεία και κατέκτησε το τρίτο σετ με 22-25, ενώ στο τέταρτο η ομάδα της Μυτιλήνης ήταν πιο πειστική φτάνοντας πιο άνετα στο 25-19. Στο τάι μπρέϊκ η Κερατέα που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας δεν άφησε περιθώρια στους γηπεδούχους και με σκορ 11-15 αναδείχθηκε νικήτρια.

Η Άθληση με την ολοκλήρωση του αγώνα κόντρα στην Κερατέα, έκλεισε έναν κύκλο τεσσάρων αναμετρήσεων κόντρα σε ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, περνώντας πλέον σε πιο βατό πρόγραμμα. 

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

Ο προπονητής της Άθλησης Σωκράτης Γιακoυμής μίλησε στην κάμερα του "SL":

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey