Άφησε το καλό για το τέλος η Άθληση

08/04/2023 - 19:32 Τελευταία τροποποίηση στις 08/04/2023 - 20:38

Η Άθληση στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι είχε την ευκαιρία να κλειδώσει την παρουσία της στα play offs, καθώς τα Χανιά ηττήθηκαν 0-3 από την Αρμενική, όμως η Πετρούπολη της στέρησε τον τρίτο πόντο, οδηγώντας την αναμέτρηση στο tie break και έτσι η ομάδα της Λέσβου καλείται πλέον να σφραγίσει το εισιτήριο την τελευταία αγωνιστική στην έδρα του Φοίβου Μελισσίων.

Ο αγώνας κυλούσε ιδανικά για τους γηπεδούχους φτάνοντας στο 2-0, όμως στη συνέχεια χαλάρωσαν, με την αδιάφορη Πετρούπολη να περνάει στην αντεπίθεση και να οδηγεί τον αγώνα στο tie break. Εκεί οι Μυτιληνιοί επανήλθαν και έκαναν αυτό που έπρεπε πανηγυρίζοντας στο τέλος τη νίκη 3-2 σετ.

Στο ξεκίνημα του αγώνα η Άθληση πήρε γρήγορα διαφορά, η Πετρούπολη κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, όμως στη συνέχεια η ομάδα του Σωκράτη Γιακουμή πήρε τους καθοριστικούς πόντους και έκανε το 1-0 με σκορ 25-20. Στο δεύτερο σετ έγινε ντέρμπι με τις ομάδες να προχωρούν πόντο-πόντο μέχρι το τέλος και τους γηπεδούχους τελικά να επικρατούν 25-23. 

Στα δύο επόμενα σετ το σκηνικό άλλε άρδην με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν εύκολα στο 2-2, αφού η Άθληση ήταν "άλλη ομάδα". Στο tie break η Άθληση αφυπνίστηκε και πήρε τη νίκη με 15-11. Η ομάδα της Λέσβου πλέον απέχει έναν βαθμό για να πανηγυρίσει την είσοδο της στην τετράδα, ωστόσο αν η Αρμενική δεν κερδίσει την Κερατέα την τελευταία αγωνιστική, η Άθληση και με ήττα θα είναι τέταρτη.

Τα σετ:

25-20, 25-23, 20-25, 13-25, (15-11)

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

Δηλώσεις του προπονητή της Άθλησης Σωκράτη Γιακουμή:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey