«Άλωσε» το Ηράκλειο η Άθληση

18/02/2024 - 11:04 Τελευταία τροποποίηση στις 18/02/2024 - 11:19

Τεράστια νίκη κατέκτησε η Άθληση στην Κρήτη με αντίπαλο τη ΓΕΗ με 1-3 σετ, αφήνοντας στην τελευταία θέση την ομάδα της Πετρούπολης.

Στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα που είχε χαρακτήρα «τελικού», αφού και οι δυο ομάδες παλεύουν για τη σωτηρία τους, η Άθληση είχε την υπεροχή και κατάφερε να κατακτήσει μια καθαρή και δίκαιη νίκη. 

Η ομάδα του νησιού μας μπήκε πολύ καλά στο ματς, δεν έχασε σε κανένα σημείο το προβάδισμα με το σκορ του πρώτου σετ να ολοκληρώνεται στο 20-25. Στο δεύτερο σετ παρόλο το πολύ καλό ξεκίνημα των φιλοξενούμενων με 3-8,τελικά το κατέκτησαν οι Κρητικοί με 25-17. Στο τρίτο και τέταρτο σετ η Άθληση έδειξε ανωτερότητα σε όλους τους τομείς και τα κατέκτησε με 22-25.

Αν μη τι άλλο πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό τρίποντο που μελλοντικά θα κρίνει πολλά για την παραμονή της ομάδας στην Α2 Εθνική κατηγορία, ενώ ακολουθεί ο επίσης σημαντικός αγώνας με τον Φοίβο.

Ο προπονητής της Άθλησης Σωκράτης Γιακουμής σε δήλωση του στο sportlesvos αναφέρει:

«Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές για την υπέρβαση και την καθαρή νίκη. Δεν αφήσαμε στον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του και να πάρει ρυθμό. Εξ' αρχής γνωρίζαμε ότι το παιχνίδι είναι ντέρμπι, αφού το Ηράκλειο έχει μια από τις καλύτερες έδρες στο πρωτάθλημα και μια πραγματικά πολύ καλή ομάδα. Δύσκολα κάποιος περνάει από δω καθαρά με τρίποντο. Ίσως ήταν το καλύτερο παιχνίδι που κάναμε, αφού ήμασταν πολύ καλοί στο σέρβις και στο μπλοκ άμυνα που μας έδωσε δεύτερες επιθέσεις και το εκμεταλλευτήκαμε.

Εμείς από αύριο κιόλας ξεκινάμε την προετοιμασία μας για την αναμέτρηση με τον Φοίβο την Κυριακή στην έδρα μας. Τώρα μπαίνουμε στις αγωνιστικές με αντιπάλους ομάδες με τον ίδιο στόχο με μας. Αισιοδοξούμε και πιστεύουμε ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε.»

Τα σετ:

20 - 25, 25 - 17, 22 - 25, 22 - 25

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής 

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey