Ιστορική πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας!

10/01/2016 - 12:08 Τελευταία τροποποίηση στις 10/01/2016 - 12:37

Τι κι αν ταξίδεψε στη Ρόδο με μόλις έξι παίκτες; Τι κι αν χρειάστηκε να αγωνιστεί σε δεύτερο επίσημο ματς μέσα σε λιγότερο από 18 ώρες; Τι κι αν ηττήθηκε στον αγώνα πρωταθλήματος, με τον αντίπαλο να διατηρεί το ψυχολογικό αβαντάζ; Ο ΑΟ Μυτιλήνης έπαιξε παλικαρίσια το πρωί (08:30) στο Κλειστό Γυμναστήριο "Ροδίων Παιδεία", νικώντας τη Ροδίων Άθλησις με 1-3 σετ, εξασφαλίζοντας έτσι το εισιτήριο της πρόκρισης για τους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας!

Η ομάδα του Σωκράτη Γιακουμή, παρά την ταλαιπωρία από το ταξίδι και από την καταπόνηση του χθεσινού αγώνα με μόλις έξι διαθέσιμους παίκτες, έπιασε στον... ύπνο τους Ροδίτες, καταθέτοντας ψυχή για μια ιστορική πρόκριση! Ο ΑΟΜ πήρε το πρώτο σετ μετά από 27 λεπτά αγώνα με 23-25, παίζοντας πολύ καλό βόλεϊ. Οι Ροδίτες αφυπνίστηκαν και βελτιώνοντας το σερβίς τους, ισοφάρισαν σε 1-1 σετ, κερδίζοντας το δεύτερο εύκολα με 25-12. Όμως η ομάδα της Λέσβου αντέδρασε άμεσα και με δικό της κυριαρχικό σετ, έκανε το 1-2, επικρατώντας με 16-25 στο τρίτο. Ροδίων Άθλησις και ΑΟ Μυτιλήνης έδωσαν μάχη για τη νίκη στο τέταρτο σετ, που κατέληξε στους παίκτες του Γιακουμή με 22-25, χαρίζοντάς τους τη νίκη με 1-3 σετ και μαζί το εισιτήριο για τους "16" του θεσμού.

Πλέον, σύμφωνα με το σύστημα διεξαγωγής της Ε.Ο.ΠΕ., ο ΑΟ Μυτιλήνης θα κληρωθεί γηπεδούχος στην επόμενη φάση, γεγονός που σημαίνει ότι αυξάνονται κατά πολύ οι πιθανότητες να έρθει στη Λέσβο μια από τις πρωτοκλασάτες ομάδες της Α1, σε έναν αγώνα που αναμφίβολα θα μαγνητίσει τα βλέμματα των φίλων του αθλήματος στο νησί.

Ροδίων Άθλησις - ΑΟ Μυτιλήνης 1-3 (23-25, 25-12, 16-25, 22-25)
Διαιτητές: Παπαστάμος- Κατσούλης
ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ (Νίκος Αντωνιάδης): Μακρής Ν., Γιώτης Δ., Κάλας Π., Προδρομίδης Β., Καβαρατζής Ι., Μοσχούς Χ., Γκένοφ Ντ., Καρύδας Ι., Κοκολάκης Εμμ., Σταυλάς Ρ., Ρωσσέτος Σ., Δεληγιώργης Α., Μαυράκης Κ.
Α.Ο. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ (Σωκράτης Γιακουμής): Βλάχος Σ., Τερψελής Σ., Αγγέλου Σ., Σωτηράκης Ε., Ζιάκκας Π., Φύτρος Γ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey