Εκτός με Δραπετσώνα στο Κύπελλο Ελλάδας!

13/01/2016 - 17:30 Τελευταία τροποποίηση στις 13/01/2016 - 17:33

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ. η κλήρωση για την ανάδειξη των ζευγαριών της 3ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας στους άνδρες, όπου έχει προκριθεί και ο ΑΟ Μυτιλήνης.

Η κληρωτίδα όμως δεν έκανε το χατίρι στην ομάδα της Λέσβου, αφού προέκυψε νέος εκτός έδρας ματς, αυτή τη φορά με τη Δραπετσώνα. Πρόκειται για ομάδα που αγωνίζεται στη Β' Εθνική, με την οποία ο ΑΟΜ έχει αρκετά να τον συνδέουν, αφού στην ομάδα της Δραπετσώνας έχουν αγωνιστεί στο πρόσφατο παρελθόν τρεις παίκτες από τη φετινή ομάδα των Μυτιληνιών και συγκεκριμένα οι Αγγέλου, Φύτρος και Μαλαματίνας.

Για τον ΑΟ Μυτιλήνης, με εξαίρεση ένα ακόμα εκτός έδρας ταξίδι που επιβαρύνει τον προϋπολογισμό του συλλόγου, ήταν μια βατή κλήρωση απέναντι σε μια ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας. Εφόσον ο ΑΟΜ καταφέρει να προκριθεί, τότε θα βρεθεί στη Γ' Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, στην οποία εισέρχονται και οι ομάδες της Α1 Volley League, γεγονός που θα επιτρέψει στο σύλλογο της Λέσβου να... βγάλει τα "σπασμένα", σε μια ενδεχόμενη κλήρωση με τους "μεγάλους" του ελληνικού βόλεϊ.

Ο αγώνας της Δραπετσώνας με τον ΑΟ Μυτιλήνης έχει οριστεί κανονικά να διεξαχθεί στις 20 Ιανουαρίου, όμως δεν αποκλείεται η ομάδα της Μυτιλήνης να ζητήσει τη μεταφορά του στις 17 του μήνα, ώστε να συνδυάσει το ταξίδι της για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Μίλωνα και με τη διεξαγωγή του κυπέλλου. Τον ΑΟΜ περιμένει ένας "γολγοθάς" τις επόμενες εβδομάδες. Μετά το ταξίδι στη Ρόδο, ακολουθεί τώρα άλλο ένα στην Αθήνα για το ματς με τον Μίλωνα και αμέσως μετά εξόρμηση στο Ρέθυμνο.

Αναλυτικά τα ζευγάρια που προέκυψαν:
ΑΟ Καλαμάτα 80 - ΑΕΠ Ολυμπιάς
ΔΑΣ Δραπετσώνας - ΑΟ Μυτιλήνης
ΑΠΣ Πήγασος - ΟΠ Ρεθύμνου
ΑΕΚ - ΑΣ Κόροιβος
ΑΠΦΣ Ηρακλής Χαλκίδας - ΑΠΣ Κύζικος
ΧΑΝΘ - ΕΑ Λάρισας
ΜΓΣ ΑΕ Κομοτηνής - Πήγασος Πολίχνης
ΑΣ Πήγασος Κοζάνης - Νικητής ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου / ΑΣ Μακεδονικός

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey