Αποκλεισμός στη Δραπετσώνα!

16/01/2016 - 15:55 Τελευταία τροποποίηση στις 16/01/2016 - 16:03

Ο ΑΟ Μυτιλήνης δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στο όνειρο της συμμετοχής στο Κύπελλο Ελλάδας, γνωρίζοντας την ήττα το μεσημέρι από τη Δραπετσώνα με 3-0 σετ.

Οι παίκτες του Σωκράτη Γιακουμή εμφανίστηκαν ταλαιπωρημένοι από το ταξίδι, ενώ είχαν να αντιμετωπίσουν και μία ίωση που επιβάρυνε την κατάστασή τους για τρεις από αυτούς. Ο ΑΟΜ, παρά το ότι βρήκε μπροστά του μια ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, εμφανίστηκε ανταγωνιστικός μόνο στα δύο πρώτα σετ, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να κάνει την υπέρβαση.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 1-0, επικρατώντας στο πρώτο σετ με 25-21, ενώ έφτασαν και στο 2-0 κερδίζοντας το δεύτερο με 25-23. Το τρίτο αποδείχθηκε διαδικαστικό για τις δύο ομάδες, με τη Δραπετσώνα να επικρατεί με 25-16 και να φτάνει στη νίκη - πρόκριση.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι από ένα σημείο κι έπειτα ο ΑΟ Μυτιλήνης επικεντρώθηκε στο επερχόμενο ματς πρωταθλήματος, μη θέλοντας να σπαταλήσει άλλες δυνάμεις, αφού για συγκοινωνιακούς λόγους δέχθηκε να δώσει και δεύτερο ματς μέσα σε λίγες ώρες, αντιμετωπίζοντας τον Μίλωνα στις 19:00 για την Α2. Στόχος της ομάδας της Λέσβου είναι ξεκάθαρα η εξασφάλιση της νίκης στο πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας το Κύπελλο σαν μια σημαντική εμπειρία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey