Τον λύγισε η κούραση!

16/01/2016 - 22:39 Τελευταία τροποποίηση στις 17/01/2016 - 15:54

Ο ΑΟ Μυτιλήνης γνώρισε και δεύτερη ήττα σήμερα, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα της Α2 στην έδρα του Μίλωνα με 3-1 σετ. Είχε προηγηθεί νωρίς το μεσημέρι το ματς κυπέλλου με αντίπαλο τη Δραπετσώνα, που έληξε με 3-0.

Η ομάδα της Λέσβου πάλεψε με όσες δυνάμεις διέθετε, όμως το βεβαρημένο αγωνιστικό της πρόγραμμα για συγκοινωνιακούς λόγους δεν της επέτρεψε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από μια τιμητική εμφάνιση. Ο Μίλωνας, εκμεταλλευόμενος πλήρως την κούραση των παικτών του Γιακουμή έφτασε στη νίκη με 3-1 σετ και παρέμεινε έτσι σε τροχιά ανόδου.

Το πρώτο σετ ήταν μοιρασμένο στο ξεκίνημα (10-10). Ωστόσο το επιθετικό σερβίς των γηπεδούχων αποτέλεσε τη χαριστική βολή για τον ΑΟΜ, που βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ και ηττήθηκε τελικά με 25-18. Στο δεύτερο σετ η ομάδα της Λέσβου ανασυντάχθηκε, κατόρθωσε να πάρει προβάδισμα διατηρώντας το ως το τέλος, ισοφαρίζοντας σε 1-1 σετ με 20-25. Όμως εκεί μίλησε το καθαρό μυαλό των γηπεδούχων, που "έσφιξαν" σε άμυνα και επίθεση και έφτασαν τελικά στη νίκη, αρχικά με 25-17 στο τρίτο σετ και με 25-16 στο τέταρτο.

Για τον ΑΟ Μυτιλήνης, οι διπλές αυτές αναμέτρήσεις μέσα σε λίγες ώρες ήταν καταδικαστικές, ωστόσο ο Σωκράτης Γιακουμής και οι παίκτες του κοιτούν πλέον τον επόμενο αντίπαλό τους, την ερχόμενη εβδομάδα, σε ένα ακόμα εκτός έδρας ματς, αυτή τη φορά στο Ρέθυμνο.

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α2 των ανδρών

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey