Τίτλος για Λήμνο με... παραφωνίες!

01/04/2013 - 23:17 Τελευταία τροποποίηση στις 01/04/2013 - 23:22

Limnos_Sports_Club_andres_2012-13Εξαιρετικό ματς πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο της Μύρινας για το πρωτάθλημα των ανδρών, ανάμεσα στη Λήμνο και τον Παπάδο Γέρας, με νικητές τους γηπεδούχους και σκορ 3-2 στα σετ.

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο με ιδιαίτερο παλμό, οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ καλό βόλεϊ, παρουσιάζοντας τον καλύτερό τους εαυτό. Η Λήμνος πήρε δύσκολα το πρώτο σετ (26-24), όμως οι Γεραγώτες απάντησαν άμεσα, ισοφαρίζοντας σε 1-1 (20-25). Η ένταση και τα νεύρα δεν έλειψαν, με αποτέλεσμα να υπάρχουν κίτρινες κάρτες εκατέρωθεν, σε μια προσπάθεια να ηρεμήσουν οι αθλητές και των δύο ομάδων.

Οι Λημνιοί ήταν μπροστά στο τρίτο σετ, όμως ένα σφύριγμα σε αντικανονική παράβαση του Ναλμπάντη, ανέτρεψε τα δεδομένα στο φινάλε και χάρισε το σετ στον Παπάδο, που πήρε προβάδισμα με 1-2 σετ (24-26) μέσα σε διαμαρτυρίες. Η ομάδα του Σωτήρη Μελά, που ήθελε οπωσδήποτε ένα ακόμα σετ για να πανηγυρίσει τον τίτλο, ανέκαμψε και έφερε ξανά το ματς στην ισοπαλία (25-17), με αποτέλεσμα κάπου εκεί να τελειώσουν όλα. Το tie break είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τη Λήμνο να κάνει τα λιγότερα λάθη, φτάνοντας στο 15-12 και το τελικό 3-2, που της χάρισε τον τίτλο στη 10η Περιφέρεια.

Οι παίκτες της Λήμνου αφιέρωσαν τη νίκη στον αείμνηστο Νίκο Σαμαρά, που είναι βέβαιο ότι χαμογελούσε από ψηλά για το δημιούργημά του. Πλέον, το Sports Club θα διεκδικήσει μέσω αγώνων μπαράζ την άνοδό του στη Β' Εθνική κατηγορία.

Μοναδική παραφωνία πάντως αποτέλεσαν οι απαράδεκτες αντιδράσεις μέρους της κερκίδας των Λημνιών εις βάρος των αθλητριών του Παγγεραγωτικού, που νωρίτερα είχαν κερδίσει στο δικό τους ματς και όπως ήταν φυσιολογικό υποστήριζαν τον Παπάδο Γέρας στη μάχη που έδινε για την ανατροπή. Μάλιστα, κάποια στιγμή η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο, όταν ένας μεσήλικας -κατά τα άλλα θερμόαιμος- οπαδός της Λήμνου προσπάθησε να χτυπήσει αθλήτρια του Παγγεραγωτικού, με αποτέλεσμα να κληθεί η Αστυνομία για να προστατεύσει τις πρωταθλήτριες Λέσβου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey