Στο προπονητικό επιτελείο της Εθνικής Ελλάδος ο Σωκράτης Γιακουμής

24/06/2023 - 10:29 Τελευταία τροποποίηση στις 15/09/2023 - 21:08

Στο προπονητικό επιτελείο της Εθνικής ομάδας αγοριών U17 (παμπαίδων), ως άμεσος συνεργάτης του προπονητή Γρηγόρη Ρουσάκη, κλήθηκε να συμμετάσχει ο Μυτιληνιός προπονητής Σωκράτης Γιακουμής, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί από 19-30 Ιουλίου 2023, στο Μαυροβούνιο με τη συμμετοχή 16 χωρών.

Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία για το άθλημα του volley στο νησί μας που αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς, αφού είναι η πρώτη φορά που Μυτιληνιός προπονητής θα συμμετέχει σε τελική φάση Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η Εθνική παμπαίδων πήρε την πρόκριση στην τελική φάση μπροστά στο κοινό της Λέσβου που γέμισε ασφυκτικά το Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης τον περασμένο Απρίλιο, τερματίζοντας στην πρώτη θέση των προκριματικών αγώνων με αντιπάλους την Ολλανδία, την Τσεχία και το Ισραήλ.

Ο προπονητής της Άθλησης θα αναχωρήσει με την Εθνική ομάδα στο Μουζάκι Καρδίτσας την Τρίτη 27 Ιουνίου 2023 για το βασικό στάδιο προετοιμασίας και έπειτα στις 17/7 θα ταξιδέψουν για τη πρωτεύουσα του Μαυροβούνιου Ποντγκόριτσα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey