Σ.Γιακουμής:"Μια καινούργια πρόκληση και ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα"

24/06/2023 - 13:43 Τελευταία τροποποίηση στις 24/06/2023 - 13:55

Μια καινούργια πρόκληση και μεγάλη τιμή για τον Σωκράτη Γιακουμή όπως αναφέρει σε δηλώσεις του στο "SL" η ένταξη του στο τεχνικό τιμ της Εθνικής, εκφράζοντας ταυτόχρονα τις ευχαριστίες του στην διοίκηση της ΕΟΠΕ και τον κ. Ρουσάκη για την αμέριστη εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του: Αναλυτικά:

"Με χαρά και υπερηφάνεια, δέχθηκα την κλήση να ενταχθώ στην Εθνική μας ομάδα, ως μέλος του προπονητικού team, που θα οδηγήσει την γαλανόλευκη στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Θεωρώ ότι, όλοι όσοι ασχολούμαστε με τον αθλητισμό, είναι ένα όνειρο και τιμή να είμαστε μέλη της γαλανόλευκης και ακόμη περισσότερο, να συμμετέχουμε στα τελικά ενός Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Μια μεγάλη εμπειρία για μένα, μια καινούργια πρόκληση, ένας στόχος που με πολύ δουλειά από τη μέρα που αποφάσισα να γίνω προπονητής, γίνεται πραγματικότητα.

Θέλω να ευχαριστήσω  την διοίκηση της ΕΟΠΕ και τον κ. Ρουσάκη για την αμέριστη εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου, με την επιλογή μου. Είχαμε άψογη συνεργασία όταν φιλοξενήσαμε την Εθνική μας τον περασμένο Απρίλιο στο νησί μας πετυχαίνοντας την πρόκριση. Zήσαμε μεγάλες στιγμές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι, θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Αυτή η ομάδα, όπως είχαμε την τύχη να την ζήσουμε στο νησί μας, έχει παρόν και μέλλον, όπως επίσης είμαι πολύ αισιόδοξος για την έκβαση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Έχουμε δουλειά να κάνουμε από την επόμενη εβδομάδα στο Μουζάκι, θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται και θα πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πρώτα απ' ολα να έχουμε την υγεία μας. Χαίρομαι, που μέσα από τη συμμετοχή μου, ακούγεται ότι κάποιος προπονητής volley, συμμετέχει από ένα νησί του Αιγαίου και αυτό είναι μεγαλύτερη ευθύνη να προσπαθήσω να πετύχουμε. Για μένα, ύψιστη σημασία έχει να διατηρούμε το άθλημα μας ψηλά, διότι όλο αυτό είναι μια συνολική προσπάθεια."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey