Με επιτυχία η γιορτή του βόλεϊ στο Κλειστό της Νεάπολης

01/07/2023 - 11:52 Τελευταία τροποποίηση στις 01/07/2023 - 12:16

Μια όμορφη εκδήλωση έλαβε χώρα στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης την Κυριακή 25/6 από την Τοπική Επιτροπή Πετοσφαίρισης στο πλαίσιο της αγωνιστικής χρονιάς που ολοκληρώθηκε.

Αρχικά, έγιναν αγώνες αγοριών και κοριτσιών όλων των ομάδων με έτος γέννησης από το 2010 και μετά και ακολούθησε all star game για τα κορίτσια ηλικίας 2006-07 και 2008. Προπονητής στη μια ομάδα ήταν ο Σάββας Περτσέλης από την Άθληση και στην δεύτερη ομάδα προπονήτρια η Ελευθερία Βογιατζή από τον Ερμή Παμφίλων.

giorti-bolei1.jpg (769×461)

Στη συνέχεια αυτής της όμορφης γιορτής του βόλεϊ, ακολούθησαν τιμητικές βραβεύσεις από την τοπική επιτροπή στους συντελεστές που βοήθησαν να ολοκληρωθούν με επιτυχία όλα τα πρωταθλήματα και συνδράμουν στην διατήρηση και ανάπτυξη του αθλήματος. Βραβεύτηκαν οι ομάδες γυναικών, κορασίδων, παγκορασίδων και εφήβων.Τέλος, έγινε τιμητική βράβευση από τον πρόεδρο της ΤΕ Λέσβου Νίκο Μπουρού στον απερχόμενο πρόεδρο της επιτροπής Θεόδωρο Λογοθέτη και το μέλος Βασίλη Ανδριώτη αλλά και σε εκπροσώπους της συνδέσμου της επιτροπής διαιτησίας βόλεϊ.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey