Γ. Καραμπέτσος: "Η προσπάθεια στις Εθνικές ομάδες δεν σταματά"

30/09/2023 - 16:57 Τελευταία τροποποίηση στις 30/09/2023 - 17:09

Ο Πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος με δήλωση του στη σελίδα της ομοσπονδίας αναφέρθηκε στους πρόωρους αποκλεισμούς των Εθνικών ομάδων στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, τονίζοντας ότι η προσπάθεια δεν σταματάει, καθώς στην ιστορία καταγράφονται και οι μεγάλες μάχες. Αναλυτικά:

"Με την ολοκλήρωση των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων γυναικών και ανδρών έκλεισε ο κύκλος των Εθνικών ομάδων για το 2023. Ένα ταξίδι με ωραίες και δύσκολες στιγμές.

Στον αθλητισμό η χαρά από τη λύπη απέχει ελάχιστα και αυτό δυστυχώς το βιώσαμε με οδυνηρό τρόπο με τον πρόωρους αποκλεισμούς των Εθνικών ομάδων που οφείλονταν και σε ορισμένους αστάθμητους παράγοντες. Πριν την έναρξη των αγώνων είχα ευχηθεί στις αθλήτριες και στους αθλητές να ευχαριστηθούν της συμμετοχή τους στις διοργανώσεις και να παίξουν ελεύθερα στους αγώνες διεκδικώντας την αγωνιστική υπέρβαση ανεξάρτητα από τη θέση που θα πάρουν στην κατάταξη.

Στην ιστορία δεν καταγράφονται μόνο οι μεγάλες νίκες, αλλά και οι μεγάλες μάχες. Σαν κι αυτές που έδωσαν τα κορίτσια μας στο Ντίσελντορφ και τα αγόρια μας στο Τελ Αβίβ. Κάνοντας την αποτίμηση των εμφανίσεων τους είμαι πραγματικά περήφανος γιατί παρά τις δυσκολίες και οι αθλήτριες και οι αθλητές των δύο ομάδων έκαναν κατάθεση ψυχής. Και την ιστορία τη γράφουν οι παρούσες και οι παρόντες. Αυτές και αυτοί που βάζουν μπροστά το εθνόσημο, την ομάδα από το ατομικό συμφέρον.

Η 17η παρουσία και 3η συνεχόμενη σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών και η 7η παρουσία και 3η συνεχόμενη σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών είναι ο απολογισμός. Και όλα αυτά ενώ η Ε.Ο.ΠΕ. καθεστώς ομηρίας λόγω αποπληρωμής χρεών εκατομμυρίων ευρώ σε πιστωτές έως και 15ετίας. Θέλω να ευχαριστήσω τις αθλήτριες, τους αθλητές, τους προπονητές τους, τους συνεργάτες και τα μέλη των δύο αποστολών για την προσπάθειας τους. Ευχαριστώ τους χορηγούς και υποστηρικτές μας και την ΕΡΤ Α.Ε. για τη μετάδοση των αγώνων των Εθνικών ομάδων. Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου στο Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. που συνετέλεσαν σε όλη αυτή τη προσπάθεια και τους παράγοντες όλων των σωματείων.

Η προσπάθεια δεν σταματά εδώ. Θα συνεχιστεί με ακόμη μεγαλύτερη ένταση προκειμένου οι Εθνικές ομάδες γυναικών και ανδρών να διατηρήσουν τα κεκτημένα και να προσπαθήσουν για τις μεγάλες υπερβάσεις που όλοι δεν θα σταματήσουμε να ονειρευόμαστε και να περιμένουμε."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey