Πρωτιές στο Liptοn Summer Series της Χίου

16/07/2013 - 13:35 Τελευταία τροποποίηση στις 16/07/2013 - 13:54

Beach_Volley_Lipton_Xios_Ioulios_2013Αναμετρήσεις με αρκετό ενδιαφέρον, ανταγωνισμό και πλούσιο θέαμα πρόσφερε το Σαββατοκύριακο (13-14/7) το "Lipton Ice Tea Beach Volley Summer Series", που πραγματοποιήθηκε στο "Bloom" της γειτονικής Χίου.

Αρκετές ομάδες, πολλές και από τη Μυτιλήνη, έλαβαν μέρος στη διοργάνωση και μάλιστα στο βάθρο ανέβηκαν αρκετοί αθλητές που ταξίδεψαν από τη Λέσβο και φρόντισαν να ξεχωρίσουν με τις επιδόσεις τους μέσα από ένα πολύ σκληρό και ανταγωνιστικό πεδίο συναγωνισμού.

Το δίδυμο Βουβούλη-Γιάμπαστη κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία των γυναικών, ανάμεσα σε οκτώ ομάδες, επικρατώντας στον τελικό των Μοσχούρη-Βάλβη με 2-0 σετ.

Όμως οι επιτυχίες δε σταμάτησαν εκεί, αφού και στο μικτό, το δίδυμο Βουβούλη-Στρουμπής επικράτησε των Μυλωνά-Κυτριλάκη, επίσης με 2-0 σετ, κατακτώντας μια ακόμα διάκριση μεταξύ 16 συνολικά ζευγαριών.

Στην κατηγορία των ανδρών, όπου συμμετείχαν 14 ομάδες ανάμεσά τους και κάποιες από την Τουρκία, νικητές αναδείχθηκαν οι Κυλαδίτης-Κυτριλάκης, που επικράτησαν στον τελικό των Λυκουρίνα-Φράγκου με 2-0 στα σετ.

(Ρεπορτάζ: sportschios.gr)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey