"Καυτή" δράση στην Ερεσό, σειρά παίρνουν τα "Τσαμάκια"

29/07/2013 - 11:00

North_Aegean_Cup_Beach_Volley_Limnos_2013Μετά τη Λήμνο, που αποτέλεσε τον πρώτο σταθμό του North Aegean Cup, σειρά πήρε η Λέσβος και συγκεκριμένα η Ερεσός το Σαββατοκύριακο (27-28/7), σε ένα ακόμα τουρνουά ενταγμένο στη σειρά «Lipton Ice Tea Summer Series 2013». Την ερχόμενη εβδομάδα η δράση μεταφέρεται στην Πλαζ "Τσαμάκια" (2-3-4/8).

Δυνατά παιχνίδια, υπέροχη ατμόσφαιρα και διασκέδαση ήταν τα χαρακτηριστικά των αγώνων που πραγματοποιήθηκαν τόσο στη Λήμνο, όσο και στη Σκάλα Ερεσού, με συμμετοχές από τα νησιά και έντονο συναγωνισμό.

Ο κόσμος που βρέθηκε στην παραλία, απόλαυσε όμορφο θέαμα, συνδυάζοντας τον καυτό ήλιο με μια βουτιά στη δροσερή θάλασσα του Αιγαίου, κάνοντας συχνά διαλείμματα κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης των ενδιαφέροντων αγώνων.

Το επερχόμενο τουρνουά στα "Τσαμάκια" διργανώνεται σε συνεργασία με το Attica Beach Volley Club, έχοντας ως μεγάλο χορηγό την Intermerican και σύνθημα "Ο αθλητισμός είναι υγεία". Υπεύθυνος συμμετοχών είναι ο Στάθης Χανδρινός και οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή, μπορούν να επικοινωννούν στο τηλέφωνο 6945543742.

Tournoua_Tsamakia_2013_Afisa_Interamerican

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey