"Καυτό" θέαμα στην άμμο!

07/08/2013 - 13:39 Τελευταία τροποποίηση στις 07/08/2013 - 13:50

Tournoua_Interamerican_2013_nikitesΕντυπωσιακό από κάθε άποψη ήταν το Tουρνουά Beach Volley, που πραγματοποιήθηκε στα "Τσαμάκια", με μεγάλο χορηγό την Interamerican.

Δυνατά παιχνίδια, όμορφη ατμόσφαιρα και πολλή διασκέδαση, ήταn τα χαρακτηριστικά της διοργάνωσης, που είχε σα μήνυμα ότι ο αθλητισμός είναι υγεία. Αθλητές, διοργανωτές, χορηγοί, υποστηρικτές και όσοι παρακολούθησαν το τουρνουά έδωσαν άλλο τόνο στην Πλαζ, παίζοντας όμορφο βόλεϊ πάνω στην καυτή άμμο.

Μεγάλοι νικητές στην κατηγορία των ανδρών αναδείχθηκαν οι Σάββας Περτσελής και Στράτος Καράμπελας, που κέρδισαν μετά από ένα συναρπαστικό τελικό τους Πλωμαρίτες Γιάννη Χιωτέλη και Γιώργο Γιαμουγιάννη.

Στις γυναίκες, η Αγγελική Βουβούλη πρόσθεσε ακόμα έναν τίτλο στην κατοχή της, μαζί με τη συμπαίκτριά της Μαριεύη Ζούρου, νικώντας στον τελικό την Μάρβη Γιοβάνη και την Έρη Βογιατζή, που αγωνίστηκαν στο τουρνουά στο πλαίσιο των διακοπών τους στη Λέσβο, πριν το ξεκίνημα της προετοιμασίας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θα τις βρει στα Βριλήσσια και στους Τράχωνες, αντίστοιχα.

Στο μικτό έγινε μεγάλη μάχη και τελικώς το τρόπαιο του πρωταθλητή κατέκτησαν ο Σάββας Περτσελής και η Αγγελική Βουβούλη, που έκαναν έτσι το... νταμπλ! Ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες, απέναντι στους Στρατή Βασιλέλλη και Μάρβη Γιοβάνη. Το χειροκρότημα εξάλλου από τους φιλάθλους ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για όλους τους αθλητές και το μεγάλο αγώνα που έδωσαν, με ήθος πάνω απ' όλα, εντός και εκτός γηπέδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey