Δυνατές προσθήκες ο Παγγεραγωτικός

13/09/2013 - 11:24

paggeragotikos_block21Ολοκληρώθηκε ο μεταγραφικός σχεδιασμός της γυναικείας ομάδας του Παγγεραγωτικού, θέτοντας ως πάντα πρώτο στόχο την άνοδο στην Α2.

Ο Πρόεδρος Βασίλης Ανδριώτης, μετά την ενίσχυση της μπασκετικής Γέρας η οποία πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στην Γ' Εθνική, ενίσχυσε κατά πολύ και τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παγγεραγωτικού, ανεβάζοντας τον πήχη με τέσσερις ηχηρές μεταγραφές, καλύπτοντας το κενό που άφησε η Αγγελική Βουβούλη, έπειτα από τη μεταπήδησή της στην Α2 και τη Σαντορίνη, για λογαριασμό του ΑΟ Θήρας.

Συγκεκριμένα αποκτήθηκε η Θέκλα Αντωνιάδου από την Παναχαική, η οποία αγωνίζεται στην θέση της πασαδόρου. Στα πρώτα βηματά, η αθλήτρια βρέθηκε στον Πανιώνιο ενώ έπαιξε και στην ομάδα του Έσπερου Καλλιθέας.

Επίσης, προστέθηκε στο ρόστερ η ταλαντούχα και πολλά υποσχόμενη Σοφία Νικηφορίδου από την ομάδα της Λήμνου, η οποία αγωνίζεται στη θέση της ακραίας. Επίσης απο το Limnos Sports Club προέρχεται και η 20χρονη ακραία Μάγια Κοτζιά. Τέλος, εμπειρία και ωριμότητα θα προσθέσει η 38χρονη ακραία – διαγώνια Μαρία Λυροπούλου, η οποία αγωνιζόταν πέρυσι με τα χρώματα του Γ.Σ Χαλανδρίου, ενώ κατά το παρελθόν έχει πολλές παρουσίες σε Α1 και Α2 με τα Βριλήσια, τον ΖΑΟΝ και τον Κτησιφώντα Παιανίας.

Το ρόστερ της φετινής ομάδας του Παγγεραγωτικού αποτελείται από τις: Καλλιρόη Γιαμπαστή, Λίνα Νούσια, Ειριάνα Μαυρογένη, Έφη Παπαδημητρίου, Χριστίνα Μπογιατζή, Ξένια Σταυρουλάκη, Ρούλα Κουκούτα, Ελένη Βαρνά, Δήμητρα Πουλή, Θέκλα Αντωνιάδου, Σοφία Νικηφορίδου, Λυροπούλου Μαρία, Μάγια Κοτζιά. Προπονητής της ομάδας θα είναι ο Σωκράτης Γιακουμής, με γυμναστή των Μανώλη Βερβέρη. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του τεχνικού τιμ η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 30 Σεπτεμβρίου.

Επίσης η έναρξη των ακαδημιών – τμημάτων υποδομής του Παπάδου Γέρας – Παγγεραγωτικού για αγόρια και κορίτσια από 7 ετών και άνω θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Σεπ 2013 με τις προπονήσεις να διεξάγονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη και ώρα 18.00 – 20.00 στο γήπεδο των ΤΕΕ (πρώην υφαντήρια) ενώ θα διεξάγονται και προπονήσεις στο χωριό της Γέρας. Για περισσότερες πληροφορίες θα μπορείτε να επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο προπονητή των ομάδων υποδομής Σωκράτη Γιακουμή στο 6972260382.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey