Βουβούλη στην άνοδο τους οδηγεί!

22/01/2014 - 12:29

VouvouliAOthiras2014Το καλύτερό της παιχνίδι με τη φανέλα του ΑΟ Θήρας πραγματοποίησε η Αγγελική Βουβούλη, το Σάββατο στη Σαντορίνη, οδηγώντας την ομάδα της στη νίκη επί του Αστέρα Αγίου Δημητρίου με 3-1 σετ.

Με την επικράτησή της αυτή η ομάδα της Μυτιληνιάς αθλήτριας έπιασε τη Θέτιδα στην κορυφή του πρώτου ομίλου της Α2 κατηγορίας και μπορεί πλέον να κάνει όνειρα ακόμα και για άνοδο στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ.

Η Βουβούλη, έχοντας ως άξιες συμπαραστάτριες τις Τζοχατζή, Μουντάκη, Ι. Ψυλλάκη και Παπαδοπούλου, πέρασε ένα ευχάριστο απόγευμα στο Κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ, προσφέροντας θέαμα υψηλού επιπέδου στους φιλάθλους της Σαντορίνης, που γέμισαν ασφυκτικά τις εξέδρες.

Ο ΑΟ Θήρας πήρε το πρώτο σετ με 25-19 και έφτασε στο 2-0, κατακτώντας και το δεύτερο με 25-22. Οι φιλοξενούμενες μείωσαν σε 2-1, κάνοντας δικό τους το τρίτο σετ με 15-25, όμως η εξαιρετική παρουσία της Αγγελικής σε συνδυασμό με το πάθος όλης της ομάδας, διαμόρφωσαν το τελικό 3-1 με το τέταρτο σετ να κλείνει στο 25-20.

Ο τοπικός Τύπος της Σαντορίνης αφιερώνει εκτενή ρεπορτάζ στη Μυτιληνιά αθλήτρια, στάζοντας μέλι για τις εμφανίσεις της. Οι άνθρωποι του ΑΟ Θήρας τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση και η ίδια η Αγγελική δεν κρύβει τα συναισθήματά της για τη μετακόμισή της στις Κυκλάδες φέτος και τις παραστάσεις που βιώνει στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.

Με το στόχο της ανόδου πλέον να μη φαντάζει ιδιαίτερα μακρινός, τα καλύτερα φαίνεται πως έρχονται για τη Βουβούλη, που θα δώσει τα πάντα ώστε να κατακτήσει με τον ΑΟ Θήρας τον τίτλο και μαζί μια θέση στο πρωτάθλημα της Α1, πλάι στους μεγάλους του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey