Επιστροφή στη δράση!

30/01/2014 - 15:09 Τελευταία τροποποίηση στις 30/01/2014 - 15:16

paggeragotikos_block21Ξεκινά και επίσημα σήμερα το απόγευμα το φετινό πρωτάθλημα γυναικών της Τοπικής Επιτροπής Λέσβου, με τη συμμετοχή συνολικά τεσσάρων ομάδων.

Συγκεκριμένα, ο πρωταθλητής Παγγεραγωτικός θα προσπαθήσει να διατηρήσει τα σκήπτρα του αντιμετωπίζοντας το Sports Club Λήμνος, τον ΑΟ Μυτιλήνης και το νεοιδρυθέντα Όλυμπο Αγιάσου, που θα δοκιμάσει την τύχη του στο άθλημα μετά από καιρό.

Η αγωνιστική δράση ξεκινά βέβαια κάπως... ανορθόδοξα, αφού το σωματείο της Λήμνου καλείται -για εξοικονόμηση χρημάτων- να δώσει και τα τρία εκτός έδρας παιχνίδια του στη Μυτιλήνη μέσα σε τρεις μέρες. Κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και για τις ομάδες της Λέσβου, που θα ταξιδέψουν στο γειτονικό νησί για τους αγώνες του Β' Γύρου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει στην πρεμιέρα την αναμέτρηση του ΑΟ Μυτιλήνης κόντρα στη Λήμνο, που θα διεξαχθεί στις 21:00 στο Κλειστό της Νεάπολης, με τις φιλοξενούμενες να φτάνουν στη Λέσβο λίγη ώρα νωρίτερα ακτοπλοϊκώς. Την Παρασκευή (17:00) θα ακολουθήσει ο αγώνας με τον Όλυμπο Αγιάσου και το μεσημέρι του Σαββάτου (13:00) το ντέρμπι με τον Παγγεραγωτικό, πριν την επιστροφή των Λημνιών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey