Στην Α1 η Βουβούλη με τον ΑΟ Θήρας!

08/04/2014 - 18:20 Τελευταία τροποποίηση στις 08/04/2014 - 18:20

Vouvouli1_AOThiras_airportΕκπληκτικές στιγμές ζουν στη Σαντορίνη οι αθλήτριες του ΑΟ Θήρας, που κατέκτησε το Σάββατο το πρωτάθλημα στην Α2 γυναικών του βόλεϊ μετά τη νίκη με 0-3 σετ επί του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας και θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην Α1 με αντιπάλους την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό και τις λοιπές μεγάλες δυνάμεις του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ.

Αναμφίβολα μια δικαίωση των κόπων της Μυτιληνιάς αθλήτριας, που ήταν όλα αυτά τα χρόνια σε υψηλό ατομικό επίπεδο στη Λέσβο, δίχως να καταφέρει αυτό να συνδυαστεί με μια άνοδο σε εθνική κατηγορία.

Η Βουβούλη βρήκε στη Σαντορίνη μια ομάδα που της ταίριαζε απόλυτα. Ανθρώπους που τη στήριξαν και πίστεψαν στις δυνατότητές της. Μια προπονήτρια και συμπαίκτριες που έκαναν το μεγάλο όνειρο πραγματικότητα.

Η χρονιά μπορεί να μην ξεκίνησε ιδανικά για τον ΑΟ Θήρας, που έχασε στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς από τη Θέτιδα Βούλας με 3-1, έχασε και από τον ΓΑΣ Μεσσαράς, ενώ άφησε και ένα βαθμό στον Άγιο Δημήτριο κόντρα στον τοπικό Αστέρα. Όμως, κάπου εκεί τα πράγματα άλλαξαν και το... ηφαίστειο ξύπνησε! Η ομάδα της Σαντορίνης άρχισε να παίρνει παντού νίκες, ο κόσμος γέμιζε το Κλειστό του "ΔΑΠΠΟΣ" και στη συνέχεια με εξαίρεση την ήττα και πάλι από την Θέτιδα Βούλας το τρένο δεν σταμάτησε πουθενά. Οι φίλαθλοι της ομάδας άρχισαν και τα ταξίδια στην Αθήνα, στηρίζοντας παντού το σύλλογο, με αποκορύφωμα φυσικά το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας. Εκεί, όπου βρέθηκαν περίπου 500 φίλαθλοι από τη Σαντορίνη και πανηγύρισαν τη μεγάλη νίκη που έφερε την άνοδο στην Α1.

Να σημειωθεί ότι ο ΑΟ Θήρας μετρά μόλις… 20 μήνες ζωής, έχοντας ιδρυθεί τον Αύγουστο του 2012. Ας γίνει λοιπόν η τεράστια αυτή επιτυχία, παράδειγμα προς μίμηση και για τις ομάδες της Λέσβου!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey