Στη Μυτιλήνη τα μπαράζ ανόδου!

08/04/2014 - 18:22 Τελευταία τροποποίηση στις 08/04/2014 - 18:57

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφρίες του "SL", η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ενημέρωσε τον Παγγεραγωτικό πως το αίτημα που κατέθεσε για τη διοργάνωση των αγώνων μπαράζ αναφορικά με την άνοδο στη Α2 κατηγορία των γυναικών, έγινε δεκτό.

Έτσι λοιπόν, η πόλη της Μυτιλήνης και συγκεκριμένα το Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης θα φιλοξενήσει τους σημαντικούς αγώνες μπαράζ, που θα δώσουν ένα προνομιούχο εισιτήριο για την Α2 στους νησιωτικούς εκπροσώπους, που συνθέτουν φέτος έναν πολύ αμφίρροπο όμιλο. Η διοργάνωση θα ξεκινήσει μάλστα τη Μεγάλη Δευτέρα (14/4) και το αγωνιστικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ώρες.

Ο Παγγεραγωτικός, με τον κόσμο στο πλευρό του λοιπόν, θα δώσει τη μάχη για την άνοδο απέναντι στην Τελχινίδα Ρόδου, τον Φοίνικα Σύρου, τον Πολυκράτη Σάμου και τον Παγχιακό, σε μια προσπάθεια να πετύχει ότι δεν κατάφερε τα δύο προηγούμενα χρόνια, όταν οι διαδοχικοί πρωταθλητές Κυκλάδων, Πανναξιακός και ο ΑΟ Θήρας, κατόρθωσαν να ανέβουν κατηγορία.

Αναμφίβολα, μια πολύ σημαντική εξέλιξη για την πρωταθλήτρια Λέσβου, που επιτεύχθηκε χάρη στο πείσμα του Προέδρου της Βασίλη Ανδριώτη, οι επαφές του οποίου στην Ομοσπονδία απέδωσαν καρπούς, νικώντας στο νήμα τη Ρόδο που είχε προτείνει κι εκείνη από την πλευρά της τη διοργάνωση των αγώνων. Να σημειωθεί, ότι τα μπαράζ ανόδου στην Α2 θα πραγματοποιηθούν με την υποστήριξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του Δήμου Λέσβου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey