Μπήκε δυναμικά ο Παγγεραγωτικός

23/05/2014 - 15:13

Οι μηχανές των πρωταθλητών Λέσβου στις γυναίκες εργάζονται στο φουλ αυτήν την περίοδο, με τους ανθρώπους του συλλόγου να προετοιμάζουν την ομάδα που θα εκπροσωπήσει το νησί στην Α2 των γυναικών, την επόμενη σεζόν.

Ο Παγγεραγωτικός πραγματοποίησε και την πρώτη του μεταγραφική κίνηση, προσθέτοντας στο δυναμικό του την Γιώτα Μαλιγκάνη, που αγωνιζόταν φέτος στον Αθλητικό Όμιλο Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για 26χρονη αθλήτρια, που αγωνίζεται ως ακραία, με σημαντικό βιογραφικό και θητεία τόσο σε ομάδες της Α2 όσο και της Α1. Η νεοαποκτηθείσα αθλήτρια έχει φορέσει επίσης τις φανέλες των Μακεδόνων Αξιού (1996-2005 και 2009-2010), ΑΕ Κομοτηνής (2006-2008) και Μακεδονικού Αξιού (2011-2013).

Βασίλης Ανδριώτης και Σωκράτης Γιακουμής "χτενίζουν" τη μεταγραφική αγορά για να στελεχώσουν τον Παγγεραγωτικό με αθλήτριες που θα διαθέτουν εμπειρία, αλλά θα είναι και φιλόδοξες, αφού διοίκηση και τεχνικό τιμ επιθυμούν ο Παγγεραγωτικός να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός, χωρίς απαραίτητα να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από ένα πλασάρισμα στις πρώτες θέσεις του ομίλου. Εξάλλου στόχος της ομάδας είναι να αποκτήσει φέτος τις παραστάσεις εκείνες που θα τη βοηθήσουν στη συνέχεια να θέσει υψηλότερους στόχους και γιατί όχι να τους πετύχει κιόλας.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey