Βόλεϊ: Με 7 ομάδες το πρωτάθλημα γυναικών, με 9 κορασίδες και παγκορασίδες

11/10/2023 - 09:38 Τελευταία τροποποίηση στις 11/10/2023 - 15:50

Πρεμιέρα το Σαββατοκύριακο 14-15 Οκτωβρίου στα πρωταθλήματα βόλεϊ γυναικών και κορασίδων (Κ18).

Το πρωτάθλημα γυναικών τη νέα χρονιά θα απαρτίζεται από 7 ομάδες και τα πρωταθλήματα κορασίδων και παγκορασίδων από 9 ομάδες. Και στα τρία πρωταθλήματα συμπεριλαμβάνονται φέτος και τα σωματεία της Λήμνου, Ήφαιστος και Αετός Λήμνου. 

Τα πρωταθλήματα Γυναικών και Κορασίδων θα ξεκινήσουν στις 14 Οκτωβρίου 2023 και θα ολοκληρωθούν στις 29 Φεβρουαρίου 2024. Οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή στο πρωτάθλημα Γυναικών θα αγωνιστούν σε δύο γύρους. Στον δεύτερο γύρο οι ομάδες θα χωριστούν σε δύο γκρουπ δυναμικότητας και θα παίξουν τον δεύτερο αγώνα σε αντίθετη έδρα από αυτή του πρώτου γύρου. Μετά τη λήξη του δεύτερου γύρου θα διεξαχθεί τελικός μεταξύ των δύο πρώτων ομάδων. Πρωταθλήτρια ομάδα θα αναδειχθεί εκείνη που θα φτάσει στις 3 νίκες, προσμετρώντας και τα αποτελέσματα των δύο πρώτων γύρων. Η ομάδα που θα καταλάβει την πρώτη θέση στην τελική κατάταξη, θα συμμετάσχει στην Β φάση του Εθνικού Περιφερειακού πρωταθλήματος Γυναικών.

Η έναρξη του πρωταθλήματος παγκορασίδων (Κ16) θα γίνει στις 17/2/2024 και η λήξη στις 28/4/2024. Οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή στις κορασίδες και παγκορασίδες θα αγωνιστούν σε δύο γύρους. Στον δεύτερο γύρο οι ομάδες θα χωριστούν σε δύο γκρουπ δυναμικότητας και θα παίξουν τον δεύτερο αγώνα σε αντίθετη έδρα από αυτή του πρώτου γύρου. Η ομάδα που θα καταλάβει την πρώτη θέση στην τελική κατάταξη, θα συμμετάσχει στην Β φάση των πρωταθλημάτων Κ18 και Κ16 της Ζ Περιφέρειας αντίστοιχα.

Τα σωματεία ανά κατηγορία:

Γυναίκες:

Άθληση, Αρισβαίος, Ήφαιστος Λήμνου, Αετός Λήμνου, ΓΑΣ Λέσβου, Ερμής, Αιγέας

Κορασίδες:

Άθληση, Ήφαιστος Λήμνου, ΑΟ Μυτιλήνης, Αναγέννηση Αγιάσου, Αετός Λήμνου, ΓΑΣ Λέσβου, Ερμής Παμφίλων 1, Ερμής Παμφίλων 2, Παγγεραγωτικός

Παγκορασίδες:

Άθληση, ΑΠΣ Παπάδου, Ήφαιστος Λήμνου, ΑΟ Μυτιλήνης, Αναγέννηση Αγιάσου, Αετός Λήμνου, ΓΑΣ Λέσβου, Ερμής Παμφίλων, Παγγεραγωτικός

1η αγωνιστική Γυναικών:

Αιγέας-ΓΑΣ Λέσβου

Αρισβαίος-Άθληση

Αετός Λήμνου-Ήφαιστος

Ρεπό: Ερμής Παμφίλων

1η αγωνιστική Κορασίδων:

Αν/ση Αγιάσου-Ερμής Παμφίλων 2

ΑΟΜ-Ερμής Παμφίλων 1

Άθληση-ΓΑΣ Λέσβου

Αετός Λήμνου-Ήφαιστος

Ρεπό: Παγγεραγωτικός

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey