Όλα έτοιμα για 9η χρονιά στη Νεάπολη!

03/05/2015 - 10:05 Τελευταία τροποποίηση στις 03/05/2015 - 12:07

Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη του «ΟΤΕ OPEN INTERNATIONAL TENNIS MYTILENE 2015», του διεθνούς τουρνουά που διεξάγεται στο Κέντρο Αντισφαίρισης Λέσβου στη Νεάπολη Μυτιλήνης για ένατη φορά φέτος, με συμμετοχή μεγάλων ονομάτων του αθλήματος από τη χώρα μας, αλλά και σημαντικών αθλητριών από το εξωτερικό.

Το τουρνουά τένις διοργανώνεται από την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης Ελλάδος και τον Όμιλο Αντισφαίρισης Λέσβου, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και σε συνεργασία με το Δήμο Λέσβου και μοιράζει έπαθλα ύψους 10.000$, στο απλό και στο διπλό. Η πρεμιέρα γίνεται τη Δευτέρα 4 Μαΐου και ο τελικός του απλού είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 10 Μαΐου στις 11 το πρωί. Πρόκειται για επίσημο διεθνές βαθμολογούμενο επαγγελματικό τουρνουά τένις γυναικών, που έχει γίνει θεσμός για τη Λέσβο εδώ και σχεδόν μία δεκαετία.

Στο κυρίως ταμπλό συμμετέχουν αθλήτριες που αποτελούν στελέχη των εθνικών ομάδων των χωρών τους, κάτι που ανεβάζει το αγωνιστικό επίπεδο της διοργάνωσης. Το διεθνές τουρνουά της Μυτιλήνης είναι ένας ζωντανός θεσμός, που προβάλει τουριστικά το νησί και ενισχύει την οικονομία του, σε μια εποχή που θεωρείται ανενεργή τουριστικά. Αξίζει να σημειωθεί, ότι φέτος διοργανώνεται για πρώτη φορά την άνοιξη, αφού τα προηγούμενα χρόνια λάμβανε χώρα το φθινόπωρο.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey