Ξανά η γιορτή του τένις στη Νεάπολη!

05/09/2011 - 14:52 Τελευταία τροποποίηση στις 02/10/2012 - 11:57

Ξεκίνησε την Κυριακή το 6ο κατά σειρά Διεθνές Τουρνουά Τένις που γίνεται στο Κέντρο Αντισφαίρισης Ν. Λέσβου στη Νεάπολη Μυτιλήνης – εντός κατασκηνώσεων ΠΙΚΠΑ, που παρά το ότι κινδύνεψαν φέτος να μην φιλοξενηθούν στο νησί μας, χάρις στις προσωπικές προσπάθειες του Προέδρου του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου Δημήτρη Τσακίρη, τελικά είναι γεγονός! Η επίσημη ονομασία των αγώνων είναι «ΟΤΕ Tennis Open International Women’s Circuit $10.000» και μεγάλος χορηγός του τουρνουά ο ΟΤΕ.

Η διάρκεια του τουρνουά θα είναι από 4/9/2011 έως και Κυριακή 11/9/2011.
Θα συμμετάσχουν 45 αθλήτριες από 20 χώρες του κόσμου, στελέχη εθνικών ομάδων.
Η χώρα μας θα εκπροσωπηθεί από έξι αθλήτριες στα προκριματικά (εκ των οποίων η μία είναι η Μυτιληνιά αθλήτρια του ΟΑ Λέσβου Ευσταθίου Ραφαέλα) και έξι αθλήτριες στο Κυρίως Ταμπλό, που θα αρχίσει την Τρίτη στις 11 π.μ.

Τα όποια οικονομικά προβλήματα όπως σημειώνουν οι διοργανωτές ξεπεράστηκαν εν μέρη με την συμβολή του ΟΤΕ, του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου, της ΕΦΟΑ (Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης) και με την συγκινητική προσφορά του φίλαθλου κοινού της Μυτιλήνης που αγοράζει συνεχώς εισιτήρια διαρκείας αξίας 5 ευρώ.

Το μεγάλο αθλητικό γεγονός της χρονιάς που αγάπησε η Μυτιλήνη και το έκανε θεσμό, δίνει λοιπόν και πάλι δυναμικά το «παρών» για 6η συνεχή φορά, και στρέφει το παγκόσμιο και πανελλαδικό ενδιαφέρον στη Νεάπολη Μυτιλήνης προσφέροντας τα μέγιστα στον αθλοτουρισμό (υπολογίζεται 70.000 € συνάλλαγμα να έρθει στην πόλη μας αυτές τις ημέρες), βοηθώντας παράλληλα στην τουριστική προβολή της πόλης της Μυτιλήνης.
Από αγωνιστικής πλευράς μέχρι και χθες θα γίνονταν οκτώ προκριματικοί αγώνες, ώστε να προκριθούν οκτώ αθλήτριες που θα συμπληρώσουν το Κυρίως Ταμπλό.

Αναλυτικά την Κυριακή αγωνίστηκαν:
GIANOTTI (Αυστραλία) vs. SCHMID (Γερμανία) και
CADONA (Αυστραλία) vs. Σιμούλη (Ελλάδα)
Στις 12.30 TOUR (Ισραήλ) vs. Παπαγεωργίου (Ελλάδα)
Στις 14.30  LOPEZ (Μεξικό) vs. Ευσταθίου (Ελλάδα)


Ας σημειωθεί ότι Εισιτήρια διαρκείας για όλους τους αγώνες πωλούνται προς 5 € στα γήπεδα του τένις και στα καταστήματα:
TOP SHOP (Ερμού 9) – αρχή της αγοράς και
PIN UP (Ερμού 34) – δίπλα στην Εθνική Τράπεζα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey