Νικήτρια η Khazaniuk από το Ισραήλ!

11/09/2011 - 21:22 Τελευταία τροποποίηση στις 02/10/2012 - 11:57

Ολοκληρώθηκε σήμερα με τον καλύτερο τρόπο το επιτυχημένο τουρνουά «ΟΤΕ Tennis Open International Women’s Circuit $10.000», με την Ισραηλινή Deniz KHAZANIUK να κερδίζει τον τίτλο, επικρατώντας της συμπατριώτισσάς της Ofri LANKRI με 2-0 σετ (6-4, 7-5).

Χθες, η Ελληνίδα Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να προκριθεί στον πρώτο επαγγελματικό τελικό της καριέρας της, αφού στο συναρπαστικό ημιτελικό, που κράτησε αμείωτο
το ενδιαφέρον των πολυάριθμων θεατών, ηττήθηκε με 2-1 σετ (5-7, 6-2, 6-2) από την Ισραηλινή KHAZANIUK και μετέπειτα νικήτρια του τίτλου.

Στον άλλο ημιτελικό η Ισραηλινή LANKRI είχε επικρατήσει σχετικά εύκολα της Ισπανίδας PARRIZAS-DIAZ με 2-0 σετ (7-5, 6-2).

Το απόγευμα, στις εγκταστάσεις αντισφαίρισης της Νεάπολης, αρκετός κόσμος απόλαυσε το σπουδαίο τελικό που ανέδειξε νικήτρια την 16χρονη Ισραηλινή ΚΗΑΖΑΝIUK. Μάλιστα, πολύ συγκινημένη στη διάρκεια της απονομής της, ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την άψογη διεξαγωγή του τουρνουά, αφιερώνοντας τη νίκη στη μητέρα της, που τη συνοδευσε στη Μυτιλήνη και είχε σήμερα τα γενέθλιά της.

Τις απονομές μετά τον τελικό έκανε ο προϊστάμενος Περιφέρειας Β. Αιγαίου του ΟΤΕ κ. Γιώργος Λεοντής.

Δείτε τα αποτελέσματα του μονού, κάνοντας κλικ ΕΔΩ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey