To 7ο τουρνουά τον Οκτώβρη στη Μυτιλήνη!

21/08/2012 - 12:21 Τελευταία τροποποίηση στις 02/10/2012 - 11:58

Παρά το ότι τα τελευταία δύο χρόνια, η διοργάνωση κινδύνεψε να χαθεί εξαιτίας της αδυναμίας της οικονομικής υποστήριξής του, το μεγάλο αθλητικό γεγονός που αγάπησε η Μυτιλήνη, επιστρέφει δριμύτερο έστω και λίγο μετά το καλοκαίρι αυτή τη φορά, σύμφωνα με ασφαλείς αποκλειστικές πληροφορίες του «SL».

Το έβδομο κατά σειρά «Tennis Open International Women’s Circuit $10.000», πρόκειται να πραγματοποιηθεί στη γήπεδα της Νεάπολης μεταξύ 6 και 14 Οκτωβρίου με τον Όμιλο Αντισφαίρισης Λέσβου, να έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό έναν αγώνα δρόμου για την εξασφάλιση των αναγκαίων, για μία ακόμη επιτυχή τέλεσή του.

Οι άνθρωποι που αποτελούν την ψυχή του Ομίλου Αντισφαίρισης, Χαράλαμπος Αλατζάς και Δημήτρης Τσακίρης αποτελούν και το μοναδικό ίσως λόγο που η ΕΦΟΑ εμπιστεύεται τη διοργάνωση στη Μυτιλήνη, όπου μεγάλες αθλήτριες του παγκοσμίου τένις αλλά και εν δυνάμει αστέρια των κορτς, προσφέρουν πλούσιο θέαμα για τους λάτρεις του αθλήματος στη Νεάπολη.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Ομίλου Αντισφαίρισης, όπου θα γνωστοποιεί λεπτομέρειες αναφορικά με τον αριθμό συμμετοχών αλλά και τους χορηγούς της διοργάνωσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey